Sud u Beogradu: Mujanović prvostepeno osuđen na deset godina zatvora

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ove podupiru ovi iz TROJKE

Svi su"krivi",pokusava se izjednaciti krivica a to JEDINO SDA stiti od prvoga dana jer je SDA bila u ratu i da nam je nije bilo, nebi ostalo Bosnjacko uho nijedno!A kamoli glava!Zato oni zele i Beograd i Zagreb da uniste SDA,ali ima nas Bosnjaka sa mozgom malo vise od onih bez mozga, ateisticko komunisticki nastrojenih.U oktobru aBd da sviu za SDA. A neka TROJKA daje aprilske nagrade NEGATORIMA GENOCIDA i onima koji kazu da JE SDA kriva za stanje u drzavi a nigdje ni SNSD ni HDZ .Sto je samo u nizu dokaza da Bosnjak MORA glasati za SDA zeli li opstanak!Bosnjaku genocidni politicki tzv SUD u genocidnoj Smrdiji daa 10 godina robije jer su neke genocidne vojnike agresorske vojske marisali i 6 ih podleglo a za one koji su maljevima ubijali Bosnjake Srebrenice se kaze da su"ludi" jer nisu znali da se izjasne da li su ili nisu krivi, oa slobodno RADE po Beogradu vozajuci autobuse,kamione, radeci u postama, bolnicama(??!!).Njima nema ni dana kazne za ubistvo preko 8000 BOSNJAKA. Eto vam Baliyani koji ste za "bratstvo i ejdinstvo"-jos ejdan SAMAR,pa vi glasajte za TROJKU .Ovdje ne mislim na napolitanke, oni su vecinom u tamo Njihovoj stranci, najvecem zlu BH politicke scene, iste ona koja dade Zepce, Bihac, Gorazde, Mostar,Stolac....tako ce dati i drzavu, ne daj im Boze vlast u ruke.

Tako teroristi treba

Bravo

Krscanskom fanatiku iznad

Bravo ka Tako teroristi treba Da Bog da vam kopilad prezivila sto su Bosnjaci u BiH a KRSCANSKOJ agresiji 92-95. Da Bog da ti kopøilad to osjetila i prosla kroz isto.Ni manje , ni vise vec ISTO.

Genocidasi

Lijepe riječi su ukras!

Genocidasi

Lijepe riječi su ukras!

Sjreizdzl

Pitanje je: kakve dokaze je pokazalo Tužilaštvo? Cijeli proces je jako sumnjiv, ovdje se trebaju uključiti nezavisni posmatrači i država BiH i tražiti reviziju postupka.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije