Student hemije u Superpotjeri pobijedio svih petero lovaca: Osvojio oko 40.000 KM

0
Radiosarajevo.ba
Student hemije u Superpotjeri pobijedio svih petero lovaca: Osvojio oko 40.000 KM
Foto: HRT / Superpotjera

U emisiji Superpotjere koja se emitovala u nedjelju, 2. aprila prvi se protiv lovaca Svena Marcelića, Morane Zibar, Krešimira Sučevića Međerala, Mladena Vukorepe i Deana Kotige natjecao Petar iz Šibenika.

Student je hemije na PMF-u u Zagrebu, a prethodno je sudjelovao u Potjeri dva puta. Rekao je kako bi nagradu iz Superpotjere potrošio na putovanje.

U pitanjima s višestrukim izborom ponudio je dva tačna odgovora. Lovci su mu potom ponudili 20 hiljada eura za pobjedu protiv svih 5 lovaca, ali i samo 2 sekunde prednosti. Petar je naposljetku odabrao borbu protiv svih lovaca.

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

To se na kraju pokazalo kao dobar izbor jer je Petar pobijedio lovce i osvojio oko 40.000 KM. Publika je nakon njegove pobjede gromoglasno pljeskala.

PETAR U SUPERPOTJERI OSVOJIO 20.000 EURA

Student pobijedio cijeli supertim! Ostala mu sekunda vremena! 👏

Posted by Moj HRT on Sunday, April 2, 2023

"Naklon do poda", poručio je Kotiga Petru.

"Tako se to radi", dodala je Morana.

Večeras na male ekrane stiže "Superpotjera": Poznati lovci u novoj ulozi, evo ko je najefikasniji

Večeras na male ekrane stiže "Superpotjera": Poznati lovci u novoj ulozi, evo ko je najefikasniji

Pavao osvojio oko 30.000 KM

Sljedeća večerašnja natjecateljica bila je Iris, studentica medicine. 

S osvojenih oko 2.000 KM na brzim pitanjima Iris je stala pred lovce. Odabrala je igrati protiv svih petero lovaca za oko 40.000 KM, no Iris nije imala sreće poput Petra. Izgubila je u igri, a lovci su njezin nastup opisali "jako hrabrim."

Superpotjera
Foto: HRT: Superpotjera

Sljedeći natjecatelj bio je Pavao Crnko koji je već ranije sudjelovao u kvizu Potjera. Ponudili su mu oko 56.000 KM ako bi se natjecao protiv svih petero lovaca, no Pavao se naposljetku odlučio za igru protiv njih četvero i iznos od oko 30.000 KM. Čini se kako je dobro odlučio, jer je Pavao uspio pobijediti lovce. 

U večerašnjoj Superpotjeri natjecao se i Ivan iz Zagreba koji je na brzim pitanjima osvojio maksimalnih 5.000 KM. Lovci su mu ponudili 60.000 KM za igru protiv svih petero, no Ivan se naposljetku odlučio za igru protiv četiri lovca pa se borio za 36.000 KM. Međutim, Zagrepčanin je izgubio igru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije