Ovu epizodu morate pogledati: U nedjelju počinje novi kviz - Superpotjera

0
Radiosarajevo.ba
Ovu epizodu morate pogledati: U nedjelju počinje novi kviz - Superpotjera
Foto: HRT / Starta novi kviz - Superpotjera

U nedjelju, 26. marta, u 20.15 sati na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV 1) započinje novi kviz Superpotjera, nastao prema inačici “Beat The Chasers”.

Petero lovaca po prvi je put okupljeno u supertim – oni su Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral, Mladen Vukorepa, Dean Kotiga i novi lovac koji im se pridružio, Sven Marcelić. Redatelj je Danko Volarić, urednik Igor Grković, a voditelj Joško Lokas.

Samouvjereni do neba, svih petero rade kao jedan. Spremni su upustiti se u bitku sa svima koji dolaze. Stvorili su jedan od najmoćnijih kvizaških timova na planetu pa se postavlja pitanje – ko ima sve što je potrebno da bi pobijedio lovce?

Saobraćajna nesreća na Stupu: Prevrnuo se automobil, policija i Hitna pomoć na terenu

Saobraćajna nesreća na Stupu: Prevrnuo se automobil, policija i Hitna pomoć na terenu

Superpotjera licencirani je natjecateljski televizijski format kviza znanja u kojem natjecatelj najprije osigurava potencijalni novčani iznos u samostalnoj igri odgovaranjem na pitanja s višestrukim izborom.

"Koncept kviza je varijanta obrnute Potjere. U Potjeri četvero takmičara igra protiv jednog lovca, a u ovoj situaciji petero lovaca igra protiv jednog takmičara. Lovci će rijetko kada igrati za 60 sekundi, dok će igrači igrati za 60 sekundi, tako da imaju neku prednost u vremenu", rekao je urednik i voditelj projekta Igor Grković, objašnjavajući koncept novog kviza.

Dodaje kako će novi kviz sigurno naići na veliko zanimanje gledatelja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije