Večeras na male ekrane stiže "Superpotjera": Poznati lovci u novoj ulozi, evo ko je najefikasniji

1
Radiosarajevo.ba
Večeras na male ekrane stiže "Superpotjera": Poznati lovci u novoj ulozi, evo ko je najefikasniji
Foto: HRT / Lovci u Superpotjeri

Na male ekrane na HRT-u u nedjelju navečer stiže novi kviz 'Superpotjera', spin - off verzija poznate 'Potjere', a ovog puta lovci će biti okupljeni u super tim gdje će svih petero raditi kao jedan.

Potjera se na HRT-u počela emitirati početkom novebra 2013. godine, a među prvim lovcima našli su se Morana Zibar (46), Dean Kotiga (35) i Mirko Miočić, jedan od najpoznatijih hrvatskih kvizaša koji je u 61. godini preminuo u zadarskoj bolnici 2017. godine. Kasnije su im se pridružili i Krešimir Sučević Međeral (43) i Mladen Vukorepa.

Jednom je prilikom Mirko izjavio kako od specifičnih znanja kojima čovjek pobjeđuje u kvizu drugdje u životu nema velike koristi, prenosi 24sata.hr.

Vlada FBiH donijela odluku u vezi s izborom direktora KCUS-a

Vlada FBiH donijela odluku u vezi s izborom direktora KCUS-a

"Ali neki ljudi su za to nadareni, imaju bolju moć koncentracije, bolju memoriju. Ja sam jedan od takvih", poručio je Mirko, kojeg smo osim u Potjeri mogli vidjeti i u 'Tko želi biti milijunaš?'. U toku emitiranja kviza bio je najčešće pozivani 'joker zovi', pa su zbog njega mijenjana pravila - isti 'joker' mogao je takmičarima pomoći samo triput u sezoni. Njega su u samo jednoj sezoni takmičari pozvali 48 puta, od čega je 45 puta znao odgovor. 

Morani također kvizovi nisu strani u životu jer je u njima počela sudjelovati već s 18 godina. 

Pravi početak njene kvizaške karijere bio je u 'Kviskoteci' kojeg je emitirala Televizija Zagreb. Pobjede je, osim tu, ostvarila i u ostalim kvizovima, poput Milijunaša i Najslabije karike.

Lijepa lovkinja iz 'Potjere' iznenadila čudnom frizurom i izazvala gomilu komentara

Lijepa lovkinja iz 'Potjere' iznenadila čudnom frizurom i izazvala gomilu komentara

Zajedno s kolegom Deanom prva je krenula kao lovac u Potjeri, a on je također sudjelovao u poznatoj Kvisoteki gdje je pobijedio dvostruko starije takmičare.

Zbog svoje duhovitosti, sarkastičnosti, brzine razmišljanja, fora i zabavnog odnosa s bivšim voditeljem 'Potjere', Tarikom Filipovićem (51), postao je vrlo popularan.

Krešo se ekipi pridružio 2016. godine, a tri godine iza gledatelji su ga mogli pratiti i u showu 'Zvijezde pjevaju' gdje mu je mentorica bila Ivana Kindl (45). On je po struci doktor lingvistike, a osim u 'Potjeri', dvije godine prije sudjelovao je i u RTL-ovom, 'Tog se nitko nije sjetio'.

Morana u Potjeri pogriješila na pitanju o šatrovačkom izrazu. Znate li vi odgovor?

Morana u Potjeri pogriješila na pitanju o šatrovačkom izrazu. Znate li vi odgovor?

Svim lovcima, u novoj 'Super potjeri' pridružit će se i novo lice - Sven Marcelić. On je u emisiju ušao kao zamjena, jer je jedan natjecatelj odustao, a onda je osvojio tadašnjih 115 hiljada kuna i vrlo brzo postao poznat svim kvizoljupcima.

Godinu nakon Kreše, dakle 2017. poznatom kvizu pridružio se i Mladen. Inače inženjer elektrotehnike, gledateljima TV kvizova poznat je također zbog sudjelovanja u 'Kviskoteci', a posebno se pamte njegovi nastupi u 'Izazovu' u kojemu je bio rekorder.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije