Strava u Zaprešiću: U stanu pronađena mrtva žena, pored nje ležao povrijeđeni muškarac

0
Radiosarajevo.ba
Strava u Zaprešiću: U stanu pronađena mrtva žena, pored nje ležao povrijeđeni muškarac
Foto: Arhiv / Hitna pomoć

U ponedjeljak 19. juna oko 11 sati u Ulici Matije Gupca u Zaprešiću, Hrvatska,  pronađeno je tijelo ženske osobe. Osim nje, policija koja je upala u stan zatekla je i povrijeđenog muškarca koji je u teškom stanju prevezen u bolnicu.

Iz PU zagrebačke kažu da se utvrđuju sve okolnosti događaja te da je kriminalističko istraživanje u toku, piše Jutarnji.hr.

Prema neslužbenim saznanjima, bračni par se nije javljao članu porodice pa je danas, dolaskom do stana na navedenu adresu, uslijedio šok. Hitna pomoć koja je brzo pristigla na mjesto užasa mogla je samo konstatirati smrt ženske osobe s nekoliko ubodnih rana, dok je muškarac davao znakove živote te je, vozilom Hitne pomoći, s vidnim povredama prevezen u OB Sveti Duh.

Prije 32 godine osujećen napad JNA na Predsjedništvo i Skupštinu BiH

Prije 32 godine osujećen napad JNA na Predsjedništvo i Skupštinu BiH

Je li u pitanju ubistvo i pokušaj ubistva pa je glavnu ulogu odigrala treća osoba ili, je ipak, riječ o ubistvu i pokušaj suicida intenzivno pokušavaju raspetljati kriminalisti policijskim očevidom koji je u tijeku.

Tačne odgovore dati će i obdukcija na Zavodu sa sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će, po dovršetku očevida, biti prevezeno tijelo pokojne žene.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije