Stipe Mesić otvoreno o Milanovićevoj odluci: 'Šokiran sam. Moram se sada i ja kandidirati'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mokri snovi

Tudjman je planiro okruniti se i postat kralj,ali ga je bolest i smrt spriječila.Evo sada ruski agent zvani štakor uz pomoć rusije ,srbije i dodika će pokušati to napraviti i zaviti Balkan u crno.

Mi...

... ovdje kazemo u posjeti, NE u posjetu!!!

Psihijatar

Osim Ustavnog suda o ovom potezu milanovića bi trebao svoj sud dati i psihijatarski konzilij nakon što pregleda dotičnog.

***

***

Volim Mesića

***

Samo naprijed Zoka, nerviraj balidzane!

............

Desetka

Stipe imao si deset godina odnosno dva mandata da hrvatsku napraviš normalnom demokratskom drzavom i nisi ništa učinio pa sad šuti, idi tamo gdje te pozovu i ne muti ***.

Skywalker

Ovime je M.ilanovic izgubio sve glasove u H.ercegovini, definitivno, cim se priklepio SD.P-U. Finito. Dobro za Ple.nkija. Znaci, o tome je razmisljao dok se ulizivao Hr.vatima.

EMY ovo za krunidbu kralja ti je čista ludost

Tudjman je planiro okruniti se i postat kralj,ali ga je bolest i smrt spriječila.Evo sada ruski agent zvani štakor uz pomoć rusije ,srbije i dodika će pokušati to napraviti i zaviti Balkan u crno. ka Mokri snovi

EMY pregledan je on, dijagnoza se ZNA

Osim Ustavnog suda o ovom potezu milanovića bi trebao svoj sud dati i psihijatarski konzilij nakon što pregleda dotičnog. ka Psihijatar

/ Najnovije