Srbija / Stefanović: Uskoro će se saznati prava istina o ubistvu pjevačice Marjanović

14. 02. 2018. u 13:23:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 4

Slučaj ubistva srbijanske pjevačice Jelene Marjanović polako dobija svoj epilog - moći će se ići na suđenje koje će donijeti pravdu, izjavio je danas potpredsjednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

"Što se tog slučaja tiče, policija je svoj dio posla uradila i mi sprovodimo sve što je potrebno, po zahtevima Višeg tužioca u Beogradu. Da li će biti novih osumnjičenih za različita dela vezana za ovaj slučaj, ne mogu to da vam kažem, o tome će odlučiti Tužilaštvo, kada sagleda sve dokaze", rekao je Stefanović novinarima. 

Važno je, podvlači ministar, da građani shvate kako je to bio vrlo kompleksan slučaj, kako je "ljudima delovalo da je trajalo dugo", ali naglašava da bi mnogo opasnije bilo da se "radilo na brzinu" i da na kraju, "zbog nedovoljno dobro prikupljenih dokaza, dobijemo oslobađajuću presudu", prenosi Telegraf

"Onda to svakako nije pravda za ubijenu Jelenu koja je zaslužila, u najmanju ruku, posle tako mučnog ubistva da dobije neki vid pravde, ona i ljudi iz njene porodice. Da se vidi da su oni koji su počinili ubistvo dobili zaslužene kazne", rekao je Stefanović.

Ono što jeste dobro, podvlači on, taj slučaj polako dobija svoj epilog, odnosno da će se moći ići na suđenje koje će, nada se ministar, donijeti pravdu.

NEMA KOMENTARA