Jelena Marjanović ubijena u kući, a na nasip odvedena poslije

Radiosarajevo.ba
Jelena Marjanović ubijena u kući, a na nasip odvedena poslije
/ Jelena Marjanović
Slučaj ubistva srpske pjevačice Jelene Marjanović i dalje potresa javnost u Srbiji, ali i cijeloj regiji.

Koliki su razmjeri stravičnog zločina, govori i činjenica da je o njemu govorio i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Nakon što je 15. septembra za ubistvo uhapšen njen suprug Zoran Marjanović, pojavili su se i novi detalji zločina. Informer piše kako je Jelena kobnog 2. aprila 2016., kada je prijavljen njen nestanak, zapravo tražila razvod i htjela se iseliti te napustiti svog supruga Zorana Marjanovića.

Svađali su se te je, piše Informer, došlo do fizičkog obračuna. Zoran je udario, Jelena se onesvijestila. Izvor tvrdi da je Jelenu ubio muž ili neko od ukućana, i to tupim udarcima po glavi. Istražitelj, prema izvoru spomenog lista, tvrdi da Jelena nije ubijena u kanalu, već je donesena na kobno mjesto.

"Na licu nije imala puno krvi i to upućuje da je bila ubijena na drugoj lokaciji. Ubica je imao najmanje jednog pomagača, i neko joj je očistio prste i ruke kako bi se uklonili biološki tragovi ubice. Pretpostavka je da je Jelena ubijena u kupaonici u kući, a ubica ju je, uz nečiju pomoć, zamotao u tepih i bacio u kanal".

Policija zamršeno klupko ovog ubistva otpetljava više od godinu dana, a mediji i javnost žele istinu. Zoran Marjanović, njen suprug, ušao je prije hapšenja u reality show "Zadruga" kako bi dokazao da nije kriv. Ipak, tokom boravka u realityju je uhapšen za monstruozan zločin.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije