Šta su Grlić Radman i Lavrov razgovarali o BiH?

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komentar

Traze rusku potporu za treci entitet u BiH Clanica NATO Alijanse …OMG ….Kuku Europi sa ovima iza Karpata …UK Marshal please keep an eye on Croatia too !!

Buhahaha..ha

Radmaneeeee... Oooooo Radmeneee... Čuješ li ovo... PUC PUC PUC??? E to nama puca **rac za tvoje razgovore o izvjesnoj nacionalnoj manjini u Bosni i Hercegovini koja se lažno izdaje da je narod. A da ne bi onaj propali abosrtus iz Mostara bio u nedoumici o kome se radi, da odmah potvrdim da ne mislim na Bošnjake... A ni na pravoslavce.. Etoooo

12

TURKOVICKO, PA TI OPET HVALU LAVROVA

Nikolica s prikolicom

Tajna. O tome se ne priča javno.

Azazel

Levatska poslala, NATO clanica ne smije ni blowjob ponuditi bez Amera

Tokmak

A sta je hrvatski tokmak mogao razgovarat.taj vovjek je nadtalentirano glup i jedino je mogao uputiti izvinjenje rusiji jer su on i plenkovic predlagali ukraini da izvrsi brz napad na ruske teritorije i nazovu ih "oluja" .glupan koji je kao ambasador u Njemackoj drzao ndh zastavu u svom uredu pa je tajnica ambasade dobila nogu,a njega je plenkovic zajedno sa onim rasistom milanovicem unaprijedio za ministra.

/ Najnovije