Šta kažete na ove cijene na Jadranu: Suncobran i ležaljka za 312 KM na dan?!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Manje

Pa to je manje od 315 KM na dan...

Povoljno

Dobra cijena jer se dobije pogled na žabokrečinu koja je ispred. Vidim da je prava gužva. Sve će to biti drugačije dogodine.

123

Sta znači "zaradjiva" platu

neka

Dabogda bilo 1000 eura. Ko je glup neka placa!

Ima se, moze se

Svaka cast, covjek ne zeli da mu svakakva bagra lezi na plazi i jede paradajz na skupim lezaljkama. Koliko para, toliko muzike!

Jeste vidjeli lezaljke??

Haj ba, vise od pola vas koji pljujete tu, nema tako dobar krevet u spavacoj sobi doma.... S druge strane, sto kaze ovaj jedan forumas gore, ko vas tjera?? Stavi mu rucnik i lezi na njega besplatno i zavrseno. Ako ti dodje, obrati se policiji. Ako te napadne fizicki, opet policiji da mu uzmu podatke, pa lijecniku da izvadis uvjerenje o ozljedama, a nakon cega se sa tim obrati obliznjem sudu. Ako ti je sve to previse zahebancije, a sta radis TU?? Nema negdje neka stijena gdje ces biti samo ti??

IVA

STA CE SIROTINJA TU???? PESKIR I U MAKARSKU!

Gost

Pošto je već sredina sezone, i više od toga, zakasnio sam raditi analizu vaših škrabotina o cijenama u Hrvatskoj. Sljedeće godine, ako vas budem čitao, počet ću 1.6. Ovako, ugrubo računajući, dvadesetak posto vam je članaka o skupotinji u HR. Prestanite više jer je postalo gadljivo. Na moru je nemoguće naći mjesto na plaži a kako je onda tako skupo?

/ Najnovije