Šta kažete na ove cijene na Jadranu: Suncobran i ležaljka za 312 KM na dan?!

8
Radiosarajevo.ba
Šta kažete na ove cijene na Jadranu: Suncobran i ležaljka za 312 KM na dan?!
Foto: GPMaljevac / Mulini beach u Rovinju

Za neke je ta plaža sjajna, drugima je dati 160 eura (312 KM) za dnevni najam ležaljke i suncobrana u biti suluda ideja, "izvan svake pameti", komentari su mnogih na cijene na Mulini plaži u Rovinju.

"Cijene su za sve samo ne za porodice koje zarađuju novac za ugodno življenje, odnosno, kako se često zna kazati, za srednju klasu naroda (to je ona klasa naroda koja za život zarađiva prosječne ili iznad prosječne mjesečne plate).

Suncobran i ležaljka s madracem na plaži za 160 eura na dan? Ako ćete ih uzeti na sedam dana, onda dobijete 'popust' pa je cijena 800 eura (1564 KM) za tih sedam dana. Piše da je luksuzna plaža. Ne mogu vjerovati kakve su to cijene", obratila se portalu GP Maljevac njihova čitateljica koju su šokirale cijene na Mulini Beachu u Rovinju u Hrvatskoj.

UEFA | Historijska noć u Banjoj Luci: Borac osigurao grupnu fazu europskih takmičenja

UEFA | Historijska noć u Banjoj Luci: Borac osigurao grupnu fazu europskih takmičenja

Poslala im je i fotografije s plaže, na kojima se vidi kako more, na koje se turisti ovog ljeta u Istri žale, ne izgleda da je u baš najboljem stanju.

Kako su eksperti pojasnili, proteklih dana je u Istri na više lokacija zabilježeno cvjetanje mora, pojava koja se javlja pri određenim vremenskim uvjetima kao što su promjene temperature mora ili veće količine oborina uz povećan unos hranjivih soli dušika i fosfora koji služe kao hrana za fitoplankton.

Cjenovnik na Mulini Beach
Foto: GPMaljevac: Cjenovnik na Mulini Beach

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije