Šta je Novak Đoković radio sa zloglasnim učesnikom genocida u Srebrenici?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

VRS

Za vas je on zlocinac sto je spasio svog komandanta. Sram vas bilo stavljati ovakve etikete covjeku koji nije osudjen za bilo kakav zlocin.Za vas su izgleda svi pripadnici VRS zlocinci a mozda i svi Srbi.

Fuj

Islamski fundamentalisti napadaju Đokovića! Lud je ako više kroči na vašu poganu zemlju!

Povrac, povrac

Koji su BA ovo i kakvi pokusaji ispiranja mozga sirokih narodnih masa... c,c,c,c...

Dnevni red

Pa za njega nije zlocinac , ko mu moze zabraniti s kim ce sjediti???? !!!

Sta ce drugo raditi nego jesti krmetinu i piti rakijetinu! Srpska posla! Nebih bio srbin za milijardu dolara! Djaba mu pare kad je srbin!

.

@Što drugo

Džaba ti je što godinama živišu dijaspori kad si seljak(nema veze sa selom) i krkan a i nacionalist

000

Kao prvo, genocida nije ni bilo, da se razumijemo! A, ovaj čovjek je bio borac protiv islamskih fundamentalista, kojim vi u vašoj federaciji pripadate, i koji vam vlada od dolaska deklarisanog islamskog fundamentaliste, Alije Izetbegovića na vlast! Pa i cijeli svijet se bori protiv vašeg nacionalizma , samo što se to krije od svjetske javnosti, i vi bosanski muslimani ste prikazani kao neki naivni jadnici!

@ambrozija

000 Ne seri bio je genocid u Srebrenici i to je velika mrlja. A i ti si dijasposko govance pa možaš osporavati koliko hoćeš džaba ti je

/ Najnovije