Lažirala sopstvenu smrt: Slađana Petrušić nije umrla

3
Radiosarajevo.ba
Lažirala sopstvenu smrt: Slađana Petrušić nije umrla
Foto: Arhiv / Slađana Petrušić

Ažurirani naslov i tekst 14. aprila u 17.22: Starleta Slađana Petrušić se javila na svom Facebooku, gdje je objavila poveznicu na video u kojem priznaje da je lažirala vlastitu smrt na društvenim mrežama. Portal Radiosarajevo izvinjavama se čitateljicama i čitateljkama zbog objavljivanja lažnih navoda...

Slađana Petrušić, bivša pjevačica i reality takmičarka, sinoć je navodno preminula u 40. godini, tvrdilo se na društvenim mrežama na kojima se ona inače oglašavala. Kako je objavljeno na Instagramu 'petrusicsladjana', nakon što je samoinicijativno napustila bolnicu, "nešto poslije 12 sati njeno stanje se pogoršalo i ona je hitno hospitalizirana nakon srčanog zastoja".

No, kako se kasnije ispostavilo, riječ je bila o lažnoj vijesti koju je objavila navedena starleta...

Denis Bećirović otputovao u Egipat: U Kairu ga dočekao Ahmed Issa

Denis Bećirović otputovao u Egipat: U Kairu ga dočekao Ahmed Issa

Prethodno je, na Slađinom profilu, stajala i lažna objava njene porodica.

"S tugom javljamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla na neki bolji svijet. Bit će kremirana, a pepeo prosut u šumi jer šuma je bila njezin život i tako će živjeti vječno. Obitelj Petrušić!

(Molimo novinare da nas ne zovu jer nikada nismo bili dio javnog života, a isto tako bila je to i Slađina želja pa ispoštujmo. Hvala Vam na razumijevanju!)'", napisano je uz objavu.

Starleta je posljednjih nekoliko dana objavljivala i lažne fotografije iz bolnice i tvrdila da je pretrpjela strašnu nesreću u kojoj su joj polomljene obje noge. Fotografije je, kako se kasnije doznalo Slađana uzela s jednog britanskog sajta koji je izvijestio o stravičnoj nesreći mlade žene.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cq_8Nr4ooK3/?utm_source=ig_web_copy_link[/instagram]

Svoje prvo pojavljivanje ostvarila je 2002. godine u emisiji Noćna mora Željka Malnara, a 2005. godine pojavila se u seriji Bitange i princeze.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije