Policija u Zagrebu ga traži, a pronašli ga novinari: Jaran večer proveo u kafiću

1
Radiosarajevo.ba
Policija u Zagrebu ga traži, a pronašli ga novinari: Jaran večer proveo u kafiću
Foto: Prtscr / Youtube / Vlado Matijević zvani Jaran

Iako je potraga za njim objavljena na stranici Nestali.hr, Jaran iz legendarne Noćne more Željka Malnara i u petak i u subotu navečer bio je u kafiću na Stenjevcu.

Tamo kažu da je življi od svih nas.
 
"Ma Jaran je življi od svih nas zajedno", kažu u smijeh konobari i gosti kafića na zagrebačkom Stenjevcu. Tamo je subotnju večer proveo Vlado Matijević, poznatiji kao Jaran.

Potraga u Zagrebu: Nestao Jaran iz "Noćne more"

Potraga u Zagrebu: Nestao Jaran iz "Noćne more"

Sead Turčalo: 'Kako Rusija podstiče poricanje genocida u Srebrenici i balkansku nestabilnost'

Sead Turčalo: 'Kako Rusija podstiče poricanje genocida u Srebrenici i balkansku nestabilnost'

Na stranici nestali.gov.hr objavljeno je kako je 7. februara nestao u Zagrebu, pa su se mnogi zabrinuli za tamošnju gradsku legendu, pišu 24sata.hr. A onda je kolegama novinarima u subotu popodne stigla poruka kako su Jarana vidjeli u kafiću na Stenjevcu. Odmah su se tamo zaputili i - dok policija još traga za njim - oni su misterij riješili!

"Evo, baš je sad izašao iz kafića, i sinoć je bio ovdje. Ma kakvi nestao! Jaran zna doći ovdje kad mu dođe plaća, nije mu ništa, pio je do 23 sata. Ostavite mu 100 eura za piće", poručuju u In-u, gdje je Jaranov nestanak glavna fora večeri. 

"Ma odvedite ga sa sobom i nemojte ga vraćat. Šta će nam? Zdrav i pijan k'o raketa. Nismo još čuli da ga išta boli. Nikakve gripe ni korone. Padne, razbije se sav, za tri dana sve zaraste", poručuju njegovi prijatelji, koji ga se ipak ne žele odreći tako lako.

A, kako neslužbeno doznajemo, Jaran je na stranici nestali završio nakon što je proveo nekoliko dana u jednoj zagrebačkoj bolnici zbog manjih zdravstvenih problema. No iz bolnice je otišao bez otpusnog pisma pa su po službenoj dužnosti morali prijaviti njegov nestanak. U svakom slučaju, Jaran je po svemu sudeći dobro i na svojim je redovnim rutama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije