Srbijanski mediji: Brat osumnjičenog za ubistvo male Danke preminuo nasilnom, a ne prirodnom smrću?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samo naivni

nisu odmah posumnjali u njegovo tzv.iznuđeno priznanje i naglu prirodnu smrt i to u stanici policije. Istragu su zakomplikovali i razvukli sami istražni organi-policija. Ko zna možda da dobijemo i neke nove bolje vijesti .

visocica 1662

Potvrda da su djikani genocidan narod .

...

Ubili su dijete od 2 godine, vi pricate o nacionalizmu. Kakva zadrta bagra

Drotovi

Ubili ga od batina

Ne pijem dok Paja vozi

Potvrda da su djikani genocidan narod . ka visocica 1662 Po čemu si to zaključio? Ti bi s njim lijepo častio bi ga sa bogatom večerom. Ma u pravu si njegov brat je ubio dijete a ovaj pomogo sazlužio je bogato jelo i novčanu nagradu

🔥🔥🔥🔥

Ubili ga od batina ka Drotovi Nisu to drotovi uradili oni ga samo zatvorili(kao greškom) sa zatvorenicima i oni su to odradili umjesto njih

Sta je to

>>Potvrda da su djikani genocidan narod . ka visocica 1662< 1662 godine napustili svoju pravoslavnu vjeru i uzeli islam, dobro je sto pamtis tu godinu. Ali nije lijepo sto vrijedjas svoje pretke.

Tvrdis da si PASJI OKOT

Potvrda da su djikani genocidan narod . ka visocica 1662 U PRAVU SI

/ Najnovije