Sramota u Srbiji: Nacionalisti išarali spomenik čuvenom narodnom heroju, potpisali se kao 'vojvode'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Padaj silo i nepravdo

Ravnogorski gnomi junačine, posve isto kao ujkani i (m)ujkani, neustrašivo jurišaju na spomenike. I u junačkoj borbi herojski ubijaju mrtve divove. Kraj živoga Filipovića, bili ste i opet bi ste bili niži od mahovine i tiši od tišine. Šljamu smradni i jadni, kvislinški i koljački. "Moji su pobijedili 45-e"- kako pjeva Mile Kekin u ime svih nas preostalih. A vaši su pobijedili 1990. Kamo sreće da su vas partizani, kao štetnike, žohare, štakore i stjenice, istri****li do korijena. Godina 1990. ne bi se dogodila. Ne bi se dogodila smrt stotina tisuća, ni milijuni izgnanika i prognanika, ni ubijanje SFRJ. Zato danas živimo poniženi u ulicama s imenima endehazijskih ujkana- mujkana i ravnogorskih četinara. I zato će, od Vardara pa do Triglava, svi ovi narodi izumrijeti prije konca ovoga stoljeća.

visoki

***

King

Sto se malo ne ibretite sta se desilo sa istim takvim spomenikom u njegovom rodnom opuzenu?

LicemUr

A vamo, kad im odgovara, piče priče o partizanima, spotiču drugima *****iju i handzar divizije.

Padaj silo i nepravdo

Lijepe riječi su ukras!

Gost_Radio_Sarajeva

Da, suradnja sa okupatorom je uvjek bila sveta u Srbiji. U ovom trenutku čak sarađuju sa dva okupatora.

Gost_Radio_Sarajeva

>>Ravnogorski gnomi junačine, posve isto kao ujkani i (m)ujkani, neustrašivo jurišaju na spomenike. I u junačkoj borbi herojski ubijaju mrtve divove. Kraj živoga Filipovića, bili ste i opet bi ste bili niži od mahovine i tiši od tišine. Šljamu smradni i jadni, kvislinški i koljački. "Moji su pobijedili 45-e"- kako pjeva Mile Kekin u ime svih nas preostalih. A vaši su pobijedili 1990. Kamo sreće da su vas partizani, kao štetnike, žohare, štakore i stjenice, istri****li do korijena. Godina 1990. ne bi se dogodila. Ne bi se dogodila smrt stotina tisuća, ni milijuni izgnanika i prognanika, ni ubijanje SFRJ. Zato danas živimo poniženi u ulicama s imenima endehazijskih ujkana- mujkana i ravnogorskih četinara. I zato će, od Vardara pa do Triglava, svi ovi narodi izumrijeti prije konca ovoga stoljeća. ka Padaj silo i nepravdo<< Samo da dodam nema tu ni n od naroda.

/ Najnovije