Prva osoba cijepljena u Hrvatskoj nema nuspojava: 'Mladi, mi vas čekamo'

Radiosarajevo.ba
Prva osoba cijepljena u Hrvatskoj nema nuspojava: 'Mladi, mi vas čekamo'
Foto: Prtscr/jutarnji.hr / Branka Aničić

Branka Aničić (81) prva je osoba koja je u Hrvatskoj primila cjepivo protiv koronavirusa. Ova je penzionerka za RTL rekla da se nakon cijepljenja osjeća dobro, a nuspojava nema.

"Jako sam dobro! Izvrsno! Cijepljenje je prošlo bez problema, ali ne samo kod mene nego kod svih korisnika domova koji su se cijepili. Nimalo se nisam bojala. Ja sam to toliko priželjkivala i nikad se nisam nadala da će to biti tako brzo, ispričala je Branka i dodala da su je iznenadili brojni pozivi koje je primila nakon što se cijepila, prenosi jutarnji.hr.

Prva građanka Hrvatske koja je primila cjepivo protiv koronavirusa kaže da vjeruje kriznom štabu i sluša svako njihovo obraćanje. Zna da mnogi kritiziraju rad Štaba.

"Možda se ne može udovoljiti svima. Konačno, ljudsko srce nikada zadovoljno nije. Nikada", kaže Branka i ističe da je cijepljenje iznimno važno.

Naime, ona je kao djevojčica od četiri godine izgubila oca, majku i sestru od tuberkuloze, bolesti koja je sada, zahvaljujući cjepivu, suzbijena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije