Slobodna Dalmacija: Niko nije grublje ponizio pobijene Hrvate i Bošnjake od Čovića

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Panzer

Reče novinar partiznskih novina,crvenog Splita.Čovjek koji ne živi u bih i ne poznaje igranke Bošnjaka oko izbornog zakona,odugovlačenja i izmišljanja novih zahtjeva,sve sa ciljem nenalaženja riješenja i zadržavanja statusquo.

za Panzer

Reče novinar partiznskih novina,crvenog Splita.Čovjek koji ne živi u bih i ne poznaje igranke Bošnjaka oko izbornog zakona,odugovlačenja i izmišljanja novih zahtjeva,sve sa ciljem nenalaženja riješenja i zadržavanja statusquo. ka Panzer Ovo je rekao pravi Hrvat kako rodenjem tako i karakterom protiv politrona sa krsa sa bijelim carapicama koji mijenjaju dlaku ali im cud ostaje ista -necovjek.

Aaaaahhhahahh

U rektum !! A ti moj Panzeru...uspio si se iz dijaspore protegnuti do Bjelocarapanovog rektuma...pa fino imate vozic il'ti (u)vlakic..ti,Bjelocarapan i Laktasenko hhihihhih

Kakav smrad od covjeka! Fuj!

.

Neko

Pa žar Covic nije bio komunista i jugosloven koji je pisao ćirilicom

Ne skrecite paznju SA GLAVNE TEME OSTAVKA Izetbegovica

DA VIDIMO MALO STA ON RADI ILI SE DRZI ONE STARE IZREKE ZAVADI PA VLADAJ

Br19

Fali vam Mesića, Pusićke, Komšioglua oba sve Bošnjački kvislinzi koje plaća EU i US. Hrvati sve te mrze toliko da će ih početi ucmekavati za primjer.

Mario

Nikada više moj glas za ovog ljigavca!

Pejo

Moji su svi pobijeni u Kotor Varošu od strane četničke gamadi a ovaj ološ ide kid njih!!!Glasam za bilo koga ali nikada više za hdz!

Mostar

Nikada više moj glas za ovog ljigavca! ka Mario Moj i glasovi moje obitelji Bogu hvala, nikada nisu dati ovom vatrenom navijaču Veleža! I nitko nikada iz moje obitelji nije potpisivao se ćirilicom. A također nitko od prijatelja

Dogovor

Covic to nije govorio sam iz svoje glave.To je zajednicka odluka i stav hrvatske politike i nastavak tudjmanovog dogovora sa slobodanom milosevicem.Gdje su nestali Hrvati i Bosnjaci iz bosanske posavine,a gdje su iz Banja Luke i tko je dogovorio da nestanu Citajte profesora Iva Komsica.

Veži konja di ti Aga kaže

Hrvate nije ubio Čović već četnička jna i abh.Rat je završio i treba živjeti ali ne zaboraviti.Čović nije ZABORAVIO ali spašavanje BiH mu je imperativ.

Biden

IZDAJNIK hdz

Car

Srbski Špijun

A

Krajnje je vrijeme borbe srba I hrvata protiv gradjanske BiH.

Gosto

A šta očekivati od kosovca i poltrona. Taj je sebe prodao još daaavno, biti balo a direktor vojne industrije u Jugoslaviji, a ne biti srbim... samo se kaže.

/ Najnovije