Snimljena nova svađa na plaži u Hrvatskoj, umalo se potukli: 'Gurnuo ga je s ležaljke, te je bacio'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Alen

Lijepe riječi su ukras!

Ne pijem dok Paja vozi

Lijepe riječi su ukras!

Namidak

Šokacka posla

Micky

***

Ovo je posvuda u svijetu isto.

Ne volim pohlepne Dalmose, ali odite u Italiju da vidite situaciju s lezaljkama, sto je vesela... Konkretno ovaj mamlaz koji napada turista je totalno u krivu, turist ima pravo lec izmedju lezaljki, cak po HR-zakonu 30% plaze je koncesionar duzan ostavit u slobodnu uporabu, on ne ostavi ni 3%. Haj dobro. Pa kad u tih bijednih 3% dodje covjek da legne, napada ga fizicki. Dalmos kreten. Moj je, al je kretos.

Mario

***

dudak

Meni su najgori one budale koje idu tamo na ljetovanje, ljudi su tamo toliko bezobrazni Boze sačuvaj

Koja...

...ciganija, fuj...

Durda

Moze mu biti zna se hdz tko ce kome ako ne svoj svome banda prokleta

Ne pijem dok Paja vozi

***

goco

Mogu samo da podvrdim bezobrazluk koncesionara iz nedavne posjete Tucepima. Hajde sto oni zauzimaju najbolja mjesta sa lezeljkama nego oni razbacaju sa svih strana oko lezaljki i na raznim drugim mjestima stare peskire i probijene duseke i sa time zauzimaju plaze da bi turisti mislili da su ta mjesta vec zazeta. Pratijo sam nekoliko dana taj bezobrazluk i ta mjesta ostaju po cijeli dan slobodna. Jedne prilike sam pomako stari probijeni dusek samo malo u stranu i primijetijo sam kako je koncesionar odmah pogledao u mom pravcu i cinilo mi se da je bijo spreman na svadju. Oni to rede uprkos navedenim pravilima koristenja plaza. Mislim da bi ovdje trebo malo i turistiski odjel Tucepa da reaguje.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Durmo

skutorska gnjida.

JUGOSLAVIJA SOCIJALISTICKA

***

/ Najnovije