Snimljena nova svađa na plaži u Hrvatskoj, umalo se potukli: 'Gurnuo ga je s ležaljke, te je bacio'

14
Radiosarajevo.ba
Snimljena nova svađa na plaži u Hrvatskoj, umalo se potukli: 'Gurnuo ga je s ležaljke, te je bacio'
Foto: Screenshot / Youtube / Tuča na plaži

Na plaži u Hrvatskoj, tačnije u Tučepima, je u srijedu, 2. augusta došlo do sukoba između koncesionara i turista.

Turista je, stigavši na plažu, stavio svoje peškire i ležaljke na mjesto pored koncesionarovih ležaljki, što je kod njega izazvalo veliku ljutnju, ispričala je žena koja je svjedočila događaju.

"Došao je do turiste te ga počeo gurati i vikati na njega. Prije nego sto sam počela snimati, koncesionar je gurnuo čovjeka s njegove vlastite ležaljke, te je bacio", ispričala nam je.

Dačić tvrdi: U utorak zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a o BiH

Dačić tvrdi: U utorak zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a o BiH

Kako su potvrdili iz PU splitsko-dalmatinske, dojavu o sukobu zaprimili su poslije 11 sati. Službenici su po izlasku na mjesto događaja utvrdili da nema potrebe za daljnjim postupanjem jer su muškarci sami riješili problem. Navodno je problem predstavljala jezična barijera, piše 24sata.hr.

"Ovaj koncesionar zauzme gotovo sva dobra mjesta s ležaljkama ili peškirima koje stavlja po plaži pa ih onda kasnije pokupi. To radi kako bi ljudi mislili da nema više mjesta, a onda im on nudi svoje ležaljke. Ovo se događa posljednjih pet godina, otkada smo ovdje", rekla je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (14)

/ Povezano

/ Najnovije