Slovenska televizija prozvala Hrvatsku zbog poznatog influensera iz BiH: 'Skuplji ste od svih'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Panzer

***

MUJO

****S ONE KOJI OZBILJNO UZIMAJU BUDALE SA TIK TOKA:):)

Fukara influenser

Kakav je to crni influencer kad mu je skupo 17 eura. Treba da plati 100 i da kaze da je jeftino.

Slaja

Nije ga platio samo je snimio koliko košta i polukružno nazad.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Zdravko

Lijepe riječi su ukras!

haha

>>Koja bjesomučna hajka na HR i turizam. Crknite dušmani i ovo ljeto će po najava ma biti rekordno po broju gostiju. ka Panzer<< dabogda im bilo lijepo, mi cemo potrositi manje para a otici da se suncamo u barceloni 😎

KINEZ

KO VAS TJERA TAMO. FUKARA SE UVIJEK BUNI.KO IMA TAJ IDE I NIŠTA MU NIJE SKUPO.IMATE CIJENOVNIK PA BUJRUM A NE SAMO KUKTI.

Kristian1984

E pa ako je svima vama "razvijenim zemljama" skupo kako je onda nama koji tu zivimo i radimo cijeli zivot.Samo vi prodajte sve sto imate na nasoj obali pa kupite u spanjolskoj,portugalu i grckoj.Nemojte vise pljuvati po nasoj zemlji jer i mi moramo zivjeti.BTW ne radim i ne bavim se turizmom.

Kristian1984

Lijepe riječi su ukras!

Guest

svako ljeto jedno te isto

Hercegovka

****S ONE KOJI OZBILJNO UZIMAJU BUDALE SA TIK TOKA:):) ka MUJO

Ne pijem dok Paja vozi

U Albaniji je najjeftinije tamo je sladoled u našim parama od 2 bona do pola marke

/ Najnovije