Škoro komentarisao Kolindin srednji prst: Sramota za cijeli hrvatski narod

Radiosarajevo.ba
Škoro komentarisao Kolindin srednji prst: Sramota za cijeli hrvatski narod
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL / Miroslav Škoro

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro komentarisao je "srednji prst", koji mu je uputila bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, ocijenivši da je tim, kako je rekao, vulgarnim gestom pokazala zapravo svoje pravo lice. 

Grabar-Kitarović je pokazivanjem srednjeg prsta dala podršku ženama koje su na taj način reagovale na Škorinu izjavu o silovanim ženama I trudnoći. 

Za tu kampanju, kojoj se pridružila Grabar-Kitarović, Škoro kaže da je veoma ružna, a da joj se bivša predsjednica pridružila jednim vrlo vulgarnim gestom.

Dodao je i da je upravo tim srednjim prstom srušena teza da je on na vlast doveo predsjednika Zorana Milanovića. 

Prema njegovim riječima, između Grabar-Kitarović za koju kaže da je lažna demohrišćanka I ljudi koji podržavaju nju, Andreja Plenkovića i Gordana Jandrokovića nema razlike u odnosu na Milanovića.

Birači su se tada odlučili za iskrenog i pravog socijaldemokratu i ljevičara, a lažni demohrišćani upravo su jučer prokazali, rekao je Škoro. 

Dodao je da su oni isti i imaju isti sistem vrijednosti. 

"Taj srednji prst nije samo srednji prst Miroslavu Škori, nego je pokazan cijelom hrvatskom narodu, svim vjernicima, kardinalu koji je podržavao Grabar-Kitarović. To je jedna sramota za hrvatski narod", naveo je Škoro.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije