Pripadnica HV-a za kojom se mjesecima tragalo pronađena mrtva

Radiosarajevo.ba
Pripadnica HV-a za kojom se mjesecima tragalo pronađena mrtva
Jutarnji list / Jadranka Skender

Gospićanka Jadranka Skender (51), nestala pripadnica Hrvatske vojske čiji je nestanak prijavljen 4. decembra zagrebačkoj Policijskoj upravi, pronađena je mrtva, javlja Lika online

Naime, obdukcijom je utvrđeno da posmrtni ostaci ženske osobe pronađeni u Savi kod Velike Gorice pripadaju njoj. 

Podsjetimo, nestanak je policiji prijavila njezina kći Ines nakon što se majka nije pojavila na dogovorenom sastanku, niti joj se javila. 

Pod nerazjašnjenim okolnostima udaljila se iz stana na zagrebačkoj Trešnjevci kobnog dana u 5.30 sati ujutro da bi svega 15 minuta kasnije kamere na mostu Slobode zabilježile kako prelazi most, prenosi Jutarnji list.

Na puteljku uz južni savski nasip nedaleko od Hipodroma i Cimermanove ulice Ines je kasnije pronašla majčin crni Mercedes. Bio je otključan, s ključevima u bravi, u automobilu su bile njezine osobne stvari. Kasnije je doznala i da joj majka toga dana nije niti došla na posao.

U potrazi je sudjelovala policija i vatrogasci s dronom, a uključeni su bili i antiteroristički timovi Vojne policije.

Lika online piše da je Jadranka Skender od početka Domovinskog rata bila uključena u obranu Gospića, a pridružila se 9. gardijskoj brigadi 'Vukovi'. Kasnije je prešla na novu dužnost u Zagrebu.

'S dubokim pijetetom objavljujemo informaciju da je nakon višemjesečne potrage pronađena mrtva Jadranka Skender, djelatnica Počasno zaštitne bojne HV-a koja je nestala četvrti decembra prošle godine u Zagrebu.

Jadranka je bila pripadnica ratne jedinice 9. gardijske brigade “VUKOVI” zaposlena u zapovjedništvu brigade, vojničku karijeru nastavila je u Počasno zaštitnoj bojni. Zadnje radno mjesto bilo joj je u Uredu Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović na računovodstvenim poslovima.

Sahrana naše Jadranke bit će u subotu, 27. juna 2020. godine u 15 sati na mjesnom groblju Sv. Marije Magdalene u Gospiću.

U ime svih pripadnika Udruge ratnih veterana  9. gardijske brigade “VUKOVI“ porodici upućujemo iskrenu sućut.

Počivala u miru Božjem!', navodi se u telegramu objavili u Udruzi ratnih veterana 9. gardijske brigade Vukovi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije