Skandalozno: Kćerka Milorada Dodika slavi Ratka Mladića!

15
Radiosarajevo.ba
Skandalozno: Kćerka Milorada Dodika slavi Ratka Mladića!
Foto: Twitter / Sramne poruke Gorice Dodik

Nakon potvrđene prvostepene presude Ratku Mladiću za ratne zločine u Bosni i Hercegovini, na svom Twitter profilu oglasila se i Gorica Dodik, kćerka lidera SNSD-a, Milorada Dodika.

Za nju je, kako je poručila, Mladić heroj. Sramno ga je veličala na svojim društvenim mrežama.

"Živjela Republika Srpska! Živio Ratko Mladić! Živjeli svi heroji Vojske Republike Srpske!", napisala je Gorica Dodik na Twitteru, te dodala tri srca u bojama srpske zastave.

No, vrlo brzo nakon ove sramne poruke, ponovo se oglasila na Twitteru.

„Nikada nisam čitala niti me zanimalo koga vi veličate, niti mi je palo na pamet da vas pokušavam uvjeriti da griješite, a kamoli da vas vrijeđam. Ovo samo pokazuje ko ste i koliko ste puni mržnje. Ljubim vas sve, vi ste sami sebi najveća kazna“, napisala je Gorica na Twitteru.

Podsjetimo, i njen otac, Milorad Dodik ima iste stavove. Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine odavno javno negira genocid u Srebrenici, za koji je Mladić danas optužen.

Za presudu smatra da nema veze s pravom i pravdom te da je riječ o satanizaciji srpskog naroda i da bi bez Mladićevog komandovanja bilo mnogo većeg stradanja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (15)

/ Povezano

/ Najnovije