Skandalozna izjava predsjednika Sabora RH: "Otvorena je tema 3. entiteta"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Prijavljujem se

I sad bi mi trebali nasjesti na ovo ,,skandalozno''? Pa i djeca više znaju da ta tema nije napuštena još od dogovora u Karađorđevu. Tu temu Hrvatska stalno nameče zvanično i nezvanično gdje god može jer misli da Je teritorija Hercegovine njihov štit prema jugu. Zato su i u Dejtonu dobili pola trebinjske opštine i pripojili općini Ravno iako tu i nema Hrvata.

Sasa

Pa moze, dvije enklave Ljubuski i Busovaca i dacemo vam da koristite puteve besplatno. I to je previse s obzirom na brojnost. Umjesto da se borite za Hrvatski narod vi ste egzodus stvorili i skoro izbrisali trag Hrvata u BiH sve zahvaljujuci HDZ-u. Od saveznika HDZ i SDA napravise belaj. Alija i Franjo su svasta znali dogovoriti bez problema.

001

kao da neko pita hrvatske primitivce šta će biti u BiH. nebitni likovi na planeti.

Handrija

I Italija je orvorila temu Istre i Dalmacije a Madtarska Podravine.Mora se nekako zauzdati Hrvatski unitarizam.

Njonjo hehe!!

.

chim

.....Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle nema mi ga Cojle da dodje kraj mene mlade da legne Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi, Radojle dodji mi dodji, dragane cekacu te dok zora ne svane Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle a sto mi ga nema pa nema a meni se mladoj pridrema.....

Stavovi / Čoviću iz Zagreba stigla poruka: Daj, bolan, sjaši već jednom, dosadio si! 26. 05. 2021. u 09:33:00Radiosarajevo

Ništa od toga sve dok mu SIPA ne zakuca ba vrata! I njemu i Dodiku, i Izetbegoviću!

Skrati nosinu.

I skrbi za gradjane Hrvatske , nije cijela zemlja Zagreb. Pogledaj sta se dogadja u manjim mjestima I selima.Tamo ,na hrvatsko tlo ti nos zavlaci.

Gost

Šta to ti SASA imaš pa bi davao (ili davala) neke enklave ili puteve? Hrvati su svoji na svome a nisu gosti.

Gost

O01 govori o primitivcima a još nije počeo koristiti WC papir.

..Bugojno..

Bosnjacima ce se njihova oholost i bezobrazluk rabiti o glavu,oni su ti koji unistavaju drzavu i unistit ce je.80 % naroda ne zeli ovakvo sranje od drzave. Sistem aga i begova,narod zeli socijalno i pravno sređenu drzavu. Zasto hrvati nebi dobili svoju samoupravi il treci entitet,otkud nekom pravo da namece jednom narodu svoj teror,Kako bi se mi ponasali da smo na njihovom mjestu,mi bi rat 3 dan izazvali.Samo s 3 entiteta i krovni zakon drzave,poput belgije moze rijesit ovo na zadovoljstvo cijele drzave,i imati napredak.Asim

miki

Nikad mira u Bosni dok su ti komšije i susjedi agresivni neprijatelji. Isto kao što i Hrvatska nikad neće imati mira od Srbije. Ovakva politika Zagreba prema Bosni je dovela do prepolovljenja broja katolika... doduše njima je zbog demografskih prioriteta i bio cilj naseljiti Hrvatsku Bosancima samo ne smiju to da javno kažu.

Wws

POD HITNO OTVORITI PITANJE ISTRE I SLOVENIJE.

Slava Storonci

I Italija je orvorila temu Istre i Dalmacije a Madtarska Podravine.Mora se nekako zauzdati Hrvatski unitarizam. ka Handrija Kako, aj reci pravo, kako? Upravo kupuju francuske borbene avione Rafale F3R, najbolje avione na svijetu. Rekošđe da koštaju milijardu eura. Odakle im lova ja se pitam? Bezobrazluku nigdje kraja, odmah najavili i da kupuju 60 komada američkih oklopnjaka Bradley. Od Israela raketne sisteme itd... Muzu EU to ti je, a već su im odobrili 24 milijarde eura. Ma prave ustaše i UZUPovci, kažem vam...:)

Slava Storonci

PS: Ja samo vidim da se komšije opasno naoružavaju. Nešto se veliko valja iza brda. :(

Habuhabuhabu

Bošnjaci i ostali trebaju da izađu na referendum i odreknu se konstitutivnosti - luđačke košulje koju su im odjenuli.

/ Najnovije