Skandalozno: 'Ne možemo se protiv potresa boriti kao protiv Turaka, komunista ili Srba!'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

sxs

klasični degenerik.

Ddd

FUJ, FUJ FUJ... OVAJ JE ZA LUDNICE..

Gost Radio Sarajeva

Problem je u glavi.

Austrijski konjusar

Je htio reci da je nemoguce napraviti koncentracioni logor za zemljotres i maljem ga razbijati dok ne nestane uz sve blagoslove.

hrkljus

Hrvatski Amfilohije!

gerilac

Kada procitate izjave doticnog, mozda se spoznaju i razlozi trenutnog stanja u Hrvatskoj.

Bezbjednost

Borba protiv zemljotresa je najefikasnija preventivno (prije nego problem nastane) kada su ispoštovani minimumi građevinskih pravila ispod kojih se nesmije ići.

katolik ???

Ova spodoba ne zna ni sta znaci rijec katolik...

Yupi

Jadni rvati Uvijek u nekim borbama

Nena

Sram vas bilo. Imbecilu jedan.

/ Najnovije