Skandal: Zagrebački nadbiskup stavio u svećenički dom klerika optuženog za zločin pedofilije?

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Alo ba Hrvatska

Zašto se pedofilima ne sudi? Idu li oni u zatvor ili dobiju nagradu u katoličkom svijetu?

Nadimak...

Nije ovo skandal...ovo je normalno i uobicajeno kod nosioca EU vrijednosti....

🔥🔥🔥🔥

Nije ovo skandal...ovo je normalno i uobicajeno kod nosioca EU vrijednosti.... ka Nadimak... Dok se u nekim zemljama je normalno da matorac oženi dijete kao naprimjer u Arapskim državama i Indiji

IVA

JELI SKANDAL KAD NEPRIZNAMO DA JE HVO BRANIO SARAJEVO

Isti su

Ko dokaže da postoji pop koji nije iskorištavo djecu bilo mušku ili žensku spalit ću se na trgu .

Derim

***

Derim

Dok se u nekim zemljama je normalno da matorac oženi dijete kao naprimjer u Arapskim državama i Indiji ka 🔥🔥🔥🔥 Vidim majmune da te je nesto pogodila ova vijest. Vjerovatno su sjecanja malo bolna. Zanima me samo , kad je tebe velecasni prvi put spanovao. Jeli prije ili poslije krizmanja.

ne pijem dok Paja vozi

***

Skandal: Suniti slijede pedofila.

Maksuma Ajsu (9).... Necovjek za sva vremena, zlikovac, pedofil.

Ne seri kretenu glupi opravdavaš pedofiliju mrš.

Dok se u nekim zemljama je normalno da matorac oženi dijete kao naprimjer u Arapskim državama i Indiji ka 🔥🔥🔥🔥 Meti ispred svoga praga šta gledaš druge glupane.Nije ispravno što to i oni rade.Zato i jeste ovaj svijet nakarada.

***

Maksuma Ajsu (9).... Necovjek za sva vremena, zlikovac, pedofil. ka Skandal: Suniti slijede pedofila. Koga ti nazivaš zlikovac*** ti j.... poganu.Kad ne znaš ne komentariši*** ti j***

Branio je moj kurac.

JELI SKANDAL KAD NEPRIZNAMO DA JE HVO BRANIO SARAJEVO ka IVA 50 ih kod muzeja pobjeglo četaljima ostavili liniju praznu,a sa Stupa pobjegli svi u Kiseljak i tu zamalo nisu linije pale.Nedaj Bože da te Umprofor hrani,a HVO brani.

Ne, bolji su Zvaljo i Sefer, sto zaloze momke

50 ih kod muzeja pobjeglo četaljima ostavili liniju praznu,a sa Stupa pobjegli svi u Kiseljak i tu zamalo nisu linije pale.Nedaj Bože da te Umprofor hrani,a HVO brani. ka Branio je moj *****. ................................ na crvenim stijenama da se SA ne bi kojim slucajem odblokiralo jer onda nema corisanja humanitarne pomoci. MRS!

E to si u pravu.

................................ na crvenim stijenama da se SA ne bi kojim slucajem odblokiralo jer onda nema corisanja humanitarne pomoci. MRS! ka Ne, bolji su Zvaljo i Sefer, sto zaloze momke HVO je tu bio najbolji u podjeli humanitarne.A što nije p*** pardon Bradara tražila da se u Mostaru digne spomenik AR BiH zajedno su branili sa HVO-om.Ubili ste Kraljevića da bi počeli rat sa bošnjacima.J.... te Sefer u te pogane žvalje.Da nije Alija sa krivousnim potpisao sporazum racku bi vi bili u ercegovini.Zato mu je krivousni i dao orden.

Pakuj ti polako za Stambol... dolazi Trump.

HVO je tu bio najbolji u podjeli humanitarne.A što nije p*** pardon Bradara tražila da se u Mostaru digne spomenik AR BiH zajedno su branili sa HVO-om.Ubili ste Kraljevića da bi počeli rat sa bošnjacima.J.... te Sefer u te pogane žvalje.Da nije Alija sa krivousnim potpisao sporazum racku bi vi bili u ercegovini.Zato mu je krivousni i dao orden. ka E to si u pravu.

Jebo te Tramp musliman je ratnik,a vlah kmet

ka Pakuj ti polako za Stambol... dolazi Trump. Prošla su ta vremena kmeturino kad ste se vi za nešto pitali.Sad je Tramp više nije Putin.J.... li vas oni.

/ Najnovije