Skandal: Vučić opozvao ambasadora koji je preminuo 2017. godine

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Krmetina nu u glavi! Djece biti dobar!?

.

haha

haha koji debil

Habuhabuhabu

Pa čovjek nema vremena. Igra na više polja pa se malo pogubio. Brkaju mu se srpske države u glavi.

*

Jbt...pogledaj ti degeneriku glave i ovih žvalja čovječe......Bože sačuvaj ...

UO! ĆIŽM. ČUNGAJŠEN ...... IĐJA JIJA!

https://youtu.be/mLKmNSOrQ1Q

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA

https://youtu.be/mLKmNSOrQ1Q ka UO! ĆIŽM. ČUNGAJŠEN ...... IĐJA JIJA! - When Vucic say : 我正在樓下暴風雨 I really feel that..

џусидин

Воa!!! ћјужен ђанју минијен сукју ефанхва бин ван фен гаусинду Во ћјужен ђанју минијен сукју ефанхва бин ван фен гаусинду ... Џусидин џусидин џусидин џусидин џусидин џусидин џуси џуси џусидин ... Сиђим сиђим инџуси миниенди миниенди Сиђим сиђим инџуси миниенди миниенди Фанве фанве сервија фан фанве сервија Фанве фанве сервија фан фанве сервија Џонсин гансје џусидин џусидин Јинмин линдао јинмин линдао Јеганске ске ске жонг вожен мин мин Џусидин џусидин џуси џуси џусидин Воa воa воa воaaaaaa....

Dopisnik iz Aljine fildzan drzave

Ovo ste zaboravili spomenuti turska kopilad! U 2021. u Srbiji su izgrađene nove bolnice, klinički centri i domovi zdravlja, a Srbija je započela i proizvodnju vakcina protiv korone. Privredi i građanima je podeljeno osam milijardi evra da bi lakše podneli pandemiju. U toku je i ubrzana gasifikacija zemlje. Šta je konvertit Zivković u 2021. uradio za dobrobit BiH? Samo je dodatno zavadio i podjelio tri naroda, a mafijaškoj SDA se svuda sudi. Doveo je zemlju na ivicu raspada.

/ Najnovije