Skandal u Hrvatskoj zbog dizajna kovanice eura: Evo šta su otkrili korisnici Twittera

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nemere ae sakrit

Glavna karakterna crta nacije.

Evo ti Tesla na dlanu

Zamislite vi nekog zagorelog četnika, kad uzme hrvatski evro sa šahovnicom i Teslom, pored kojeg piše HRVATSKA? REZAT ĆE ŽILE?

EU

SVAKA REKLAMA JE DOBRA REKLAMA! Zbog ovog falsifikata kune će ceo svet pričati o hrvatskom evru, a bitno da Tesla ko hrvatski izumitelj na hrvatskom evru, nije nikome problem, pa ni Srpskoj banci, koja se eto-reda radi malo žalila Evropi i ćuti?

VREME ČUDA

Znate da je pravo ime hrvatske himne, "Horvatska domovina"? Znate da je prezime Horvat najčešće u Hrvatskoj i Slovačkoj i drugo najčešće u Češkoj, a i ostalim Slovenskim zemljama? Znate li da u Izraelu, na svakom koraku imate reč Horvat, na svim arheološkim lokalitetima. Horvat na hebrejskom-izraelskom jeziku znači ruševina(drevna-arheološka). Ne zna se da li su to Hrvatske ruševine, ili su ih Hrvati rušili? Ali, kako je moguće da se o tome ćuti, jer neke su stare do 9000g... Horvat Kur, Horvat Uza, Horvat Qarta, Horvat Burgin, Horvat Hamama, Horvat Midras...

EU

Šta niste tužili Evropskoj Komisiji, da Hrvati svojataju svog građanina iz Smiljana, da i to čujemo? Evropi ćutite, a po svim srpskim medijima širite mržnju i svojatate hrvatskog izumitelja? Da je Tesla srpski izumitelj EU ne bi dozvolila da bude na hrvatskom evru, ali on je hrvatski izumitelj i nema nikakve veze sa Srbijom i.

KRAJ

Upravo je pred Evropom i svetom uništena srpska propaganda svojatanja Nikole Tesle, koji je na hrvatskom evru, preko hrvatske Šahovnice i nema više mržnje i rasprave čiji je... Neka pati koga smeta, a šta mu je drugo preostalo posle 95g?

Evro

Srpska banka krenula da kuka Evropskoj Komisiji da Hrvati svojataju, svog izumitelja iz svojih Smiljana i brzo odustala. Srušeni su i spomenici na Jevrejskom groblju u Zagrebu i podmetnuta bomba u zgradi Jevrejske zajednice u Zagrebu da se optuže ustaše....Akcija Labrador. U knjizi rođenih u Gospiću(Glavna opština) piše da je imenom Nikolaj Tesla, rođen u Kraljevini Hrvatskoj i Slavoniji, vera Grčko istočna, a nacionalnosti nema jer se tada nije ni pisala...niti jedan srpski portal o tome nije pisao. ZAŠTO? Registar hrvatskih Branitelja ima preko 10.000 Srba, a kažu još oko 8.000 je bilo u logistici, a njih niko u Beogradu ne svojata?

Kuna

Žalosno kako Hrvati pljuju po svom identitetu, tako da odbace svoju Kunu i uzmu Evro, na kojem stave Srbina, šahovnicu sa stolnjaka, a najjače od svega tu kiflu od države, kažu strašnog i krvoločnog zmaja, (Hrvatska kao zmaj)? A inače, od svih Južnih Slovena jedino Hrvati imaju svoj autohtoni novac, da baš tu Kunu. Kunino krzno ko sredstvo plaćanja, kod Hrvata se koristilo još od 13veka (zvala se i Kunovina). U novo doba Banovina Hrvatska je isto koristila Kunu, a onda nastavile i Ustaše u NDH. Sa druge strane, Dinar je iz stare Grčke, a došao je ovde sa pravoslavljem, ko i ćirilica i 4c i dvoglavi orao... nema ko to da piše?

Lazilopovluk

U hrvatskoj je nažalost uglavnom sve laž i lopovluk.Još je tudjman osnovao institut za revidiranje i izmišljanje povijesti,a tamo je zaposlio najradikalnije i najlazljivije kvazi znanstvenike.Naredio im je da povijest treba prilagoditi da bude onakva kakva bi bilo pozeljno da bude,a ne kakva je bila.Naravno to se proteze i na sve ostalo pa evo i kovanice eura se kuju po ukradenim fotografijama.

HRK €

Sad mi nije jasno jeli Hrvatska prihvata evropski Euro kao valutu ili će svoje kune nazvati HRK Euro ??? Kako je to riješila Crna Gora? Nije nikakva provokacija samo bih volio kada bi mi neko objasnio ???

307 Alka 27 Oluja

Četnik kad uzme hrvatski evru u svoju ruku i vidi Teslu na njemu preko hrvatske šahovnice i da pored njega piše HRVATSKA samo može na toj ruci da si prereže žile? Od 95g kukanje i kmečanje za Oliju a sada sa njom i za Teslu. Lako je radit propagande i širit mržnju po Srbiji ali Evropa i svet znaju gde su Smiljani i čiji je Tesla.

Smiljan

Srbi dali ime aerodromu po hrvatskom izumitelju iz Smiljana, a mogli su ga komotno nazvati Brus Li jer i on ima veze sa Srbijom koliko i Tesla. Ma jeste Zoki komunjara, ali vam ga sa tom izjavom uterao, ono. Istorijski. Hajde se stavi na mesto bilo kojeg turista koji dođe u Beograd i pita gde je rođen taj Tesla, gde mu je kuća, gde je prvi put imao vizije, a prvi Srbin mu odgovori da je to u drugoj državi, u Hrvatskoj, u Smiljane...Kad se Tesla rodio Srbija nije postajala jer je bila Tursko carstvo, Hrvatska je u Austrougarskoj imala svoju autonomiju i Sabor i bana i zvala se Kraljevina Hrvatska i Slavonija a posle i Trodelna kraljevina Hrvatska imali su i svoje hrvatskougarske kraljeve...problem je u tome šta se to u Srbiji ne sme pisati. Toliko je Srbin da je Hrvatima izgradio prvu hidroelektranu u Everopi i to u Šibeniku? Samo ta činjenica je dovoljna da EU zatvori usta Srpskoj banci koja priča o srpskom nasleđu kojeg NEMA, a ne vidi tamo hrvatsko nasleđe... Srbi kad uzmu Evro stavljaju jednu nacrtanu kap-suzu vekovnog srpskog mora, da ga imaju bar na kovanici, jer im ga maestralno izbiše iz glave 95g. Tesla i Smiljani su hrvatski jer je Oluja oduvala plan da budu srpski i.

Ideeeeeeeeeeeš

Raspravlja se o kuni na evru, a ne o srpskom kmečanju jer svet napokon saznaje da je Tesla, hrvatski izumitelj? Uteraša im ga do bola hahahahahahaha

Spuvanac

Tesla i Smiljani bi i bili srpski, ko i cela Bosna, da je Oluja 95g stvarno bila, kako su govorili da će biti, samo jedan vetrić iz gu*ice, a ne Oluja. Akcija je, ipak, bila maestralna i još pustila žive 220.000 civila da odu, živi, za svojim poraženim borcima i idejama. E, zato sada više nema kukanja i svojatanja tuđeg velikana-izumitelja i.

Đakovački konjušari

Cela srpska istorija je laž. Šešelj vas u huškanjima 90ih lagao ali BAŠ ZA SVE! Konjušnica je bila u hrvatskom ĐAKOVU, a ne u Beču i danas je tamo i najstarija je u Evropi, ima 514g a u njoj su Hrvatima bili konjušari mladi Srbi, koji nisu hteli biti ĐOJLENI po muškim haremima u Beogradu, a onda tu Šešelj po tradiciji, samo izokrenuo priču i 1000puta ponavljao Srbima da im postane istina, pored njihovog 500g ropstvo. Nije bilo samo pravilo prve bračne noći, o ovome se ćuti: JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA.

JA1

Pa inače skoro sve im je plagijat, od muzike reklama filmova umjetnosti.

Realno

Kovanice se još ne rade, samo neka makne granu ispod kune i rešena stvar. Ima i više slika na internetu, gde kuna stoji na grani, a niti jedna grana nije ko ova na hrvatskom evru, a to znači da niti nije falsifikat.

Marsal

Teslin zahtjev da ga prime u akademiju nauka i umjetnosti, odbili pametnjakovici iz beograda sa objasnjenjem da nije dovoljno dobar. Covjek posle odustao i nije se obazirao na silne pozive naknadne od akademije kad se proculo za njega. Naravno posle ga posthumno uclanili i proglasili srbinom. Budimo realni on je amerikanac i tacka.

/ Najnovije