Sestra nestale Marijane: Bojimo se da joj se dogodilo isto što i Mateju Perišu

0
Radiosarajevo.ba
Sestra nestale Marijane: Bojimo se da joj se dogodilo isto što i Mateju Perišu
Foto: Novi.hr / Marijana Seifert

Prošlo je više od tri sedmice otkako se pobjednici regionalnog Big Brothera Marijani Seifert gubi svaki trag, a njena sestra Maja Kovačević uključila se uživo u emisiju Puls Srbije na televiziji Kurir, gdje je voditelju Ivanu Gajiću otkrila da nema novih informacija u istrazi i da policija pregledava rijeku u blizini koje su nađene njene stvari.

"Naravno da nisam dobro, zbunjena sam i ne znam šta da kažem. Nažalost, novih informacija nema, sve je i dalje pod velikim upitnikom.

Niko ništa ne zna, traga se i dalje za Marijanom, pregledava se rijeka. Ovo je velika patnja i agonija, teško mi je reći bilo što razumno i smisleno", priznala je.

U Zemaljskom muzeju BiH otvorena izložba "Monumental" fotografa Ziyaha Gafića i Tomasa van Hutrivea

U Zemaljskom muzeju BiH otvorena izložba "Monumental" fotografa Ziyaha Gafića i Tomasa van Hutrivea

"Najgore je što se ništa ne zna, što nemamo nikakvih informacija. Roditelji su katastrofalno, cijela porodica je shrvana. Najgore je to neznanje, što se dogodilo, zbog čega i gdje je Marijana uopće."

"Priča se prati u Hrvatskoj, međutim, nažalost cijela naša porodica očekuje neke vijesti, pa nek se i nađe na način na koji je i Matej nađen.

Samo da više otkrijemo nešto. Teško mi je mnogo da pričam. Naš zaključak trenutno je da se dogodilo isto što i Mateju", ispričala je.

Marijana je nestala u noći s 26. na 27. aprila ove godine nakon što se udaljila iz stana na zagrebačkoj Savici u kojem živi sa svojim suprugom Karlom Seifertom, prenosi Index.

U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice, navela je zagrebačka policija.

Jutro kasnije, na Mostu mladosti pronađeni su njezini dokumenti i mobitel.

Podsjetimo, policija je objavila kako je Marijana visoka oko 167 centimetara, vitkog je stasa te ima plavu kosu, zelene oči i nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideje na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualna tetovaža na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije