Potraga u Hrvatskoj: Nestala Marijana, pobjednica poznatog rijalitija iz regije

0
Radiosarajevo.ba
Potraga u Hrvatskoj: Nestala Marijana, pobjednica poznatog rijalitija iz regije
Foto: Youtube/Veliki brat / Marijana Seifert

Zagrebačka policija traga za Marijanom Seifert, pobjednicom Big Brothera iz 2011. godine.

Udaljila se danas s adrese prebivališta u Lastovskoj ulici u Zagrebu. U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

Njen suprug Karlo Seifert na Facebooku je podijelio fotografiju supruge sa stranice nestali.gov.hr te je zamolio sve da podijele ovu informaciju i jave ako bilo što znaju.

Lijepe vijesti: Zabilježen nagli pad polena alergenih biljaka u zraku

Lijepe vijesti: Zabilježen nagli pad polena alergenih biljaka u zraku

Nestala Marijana visoka je oko 167 centimetara, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči te nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideja na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti).

U slučaju da posjedujete informacije o Marijani, policija vas moli da obavijestite najbližu policijsku stanicu ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Marijana i Karlo vjenčali su se u tajnosti 2020. godine, a par se navodno upoznao u kafiću u kojem je Marijana radila i zajedno žive u Zagrebu. Krajem 2020. postali su i roditelji sina kojem su dali ime Aleksandar i krstili su ga prošle godine u junu, piše portal slobodnadalmacija.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije