Detalji potrage za nestalom Marijanom: Dokumenti i mobitel pronađeni pored rijeke

0
Radiosarajevo.ba
Detalji potrage za nestalom Marijanom: Dokumenti i mobitel pronađeni pored rijeke
Foto: Screenshot/Youtube / Nestala Marijana Seifert

Intenzivna potraga za Marijanom Seifert (38), poznatijom kao pobjednicom regionalnog reality showa Big Brother, čiji je nestanak iz stana sa zagrebačke Savice jučer prijavio njezin suprug, ušla je u drugi dan.

Prema neslužbenim informacijama Jutarnjeg lista, jučer je tokom dana dio njezinih stvari pronađen više stotina metara od njenog doma, pa se stoga jučer pretraživao detaljno cijeli kvart kao i područje rijeke Save od Mosta mladosti u smjeru toplane. Potraga jednakog intenziteta nastavit će se i danas na tom predjelu te će se za potrebe iste ponovno dizati i dron.

Večernji list neslužbeno saznaje da su Marijanini dokumenti i mobitel pronađeni kod mosta Mladosti u Zagrebu, a navodno su ih pronašli slučajni prolaznici koji su potom odmah pozvali policiju.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Podsjetimo, nestanak bivše takmičarke srbijanskog Big Brother prijavio je jučer njen suprug Karlo Seifert. Uz prijavu policiji, objavio je i status na Facebooku u kojem je potražio pomoć svih koji bi mogli imati informacije o njenom nestanku.

Karlo je s Marijanom u braku od 2020. kada je rodila sina, a bivša pobjednica "Big Brothera" ima i kćerkicu iz prvog braka. Karlo je sinoć za Slobodnu Dalmaciju otkrio detalje Marijanina nestanka.

"Nadam se da će Marijana biti pronađena i čvrsto vjerujem u to! Da barem znam gdje je… Niko sretniji od mene ako večeras dođe kući", rekao je Karlo koji ju je posljednji put vidio jučer oko ponoći kad su otišli na spavanje, no kad se probudio nije je bilo.

"Nestala je tijekom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće", govori Karlo koji je prijavio njezin nestanak policiji. "Kako je policija došla do mobitela i dokumenata nije na meni da vam kažem", zaključio je Karlo.

Marijana se tokom noći s utorka na srijedu udaljila s adrese prebivališta u Lastovskoj ulici u Zagrebu.

Ona je u trenutku nestanka bila odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje sa bijelo-crvenom crtom i svijetle patike.

Visoka je oko 167 cm, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči i nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideje na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije