Šešelj hvali Stanivukovića: On je veliki potencijal!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Kada te seselj hvali onda si bas ono potencijal....

rimtutituki

Kako ste jadni i glupi. Bošnjački autogenocidni refleks ne pada.

kikirez

I Lepi Drashko ce da zivi na grbachi zaglupljenih jadnika,vichuchi parole sto strasno zvuce nepismenom uhu. Vojvoda Voja je barem bio sposoban fakultet zavrsiti, a to nesposobnom (za fakultet) Drashku ne treba.

Belay_Boy

Šešelj hvali Stanivukovića: On je veliki potencijal! Pa sta do skora su ga po Srajevu zaustavljali da sa njim selfije rade, grlili ga, ljubili, hvalili itd..

HERA

Pitam se koga zanima ova budaletina Seselj i sta on misli. Manite nas prica o Stanivukovicu i slicnima. Ne zanima vas nista iz B. Luke pa ne treba ni on.

Koel

Pitam se koga zanima ova budaletina Seselj i sta on misli. Manite nas prica o Stanivukovicu i slicnima. Ne zanima vas nista iz B. Luke pa ne treba ni on. ka HERA Pa, očigledno, vas bošnje , mnogi zanima i Šešelj i B.Luka.

T

Kako bosnje okrecu plocu kad im nesto vise ne odgovara, ne zovu vas dzaba suncokreti. A je li, sad vas kao drasko vise ne zanima, a do jucer ste ga kovali u zvijezde. Ne kaze se dzaba: turcin okrene curak naopako i hajde se onda s njim nesto dogovori.

robot

Nije on loš, ali odrastao je i čitav život proveo u sredini u kojoj se ciljano djeca odgajaju na taj način. Kod kuće, u školi i u javnom životu glorifikuju se žalosne stvari. Kada odrastaš u tome, to za tebe postane fakt, jer za drugo ne znaš, ne treba kriviti njega

/ Najnovije