Šešelj hvali Stanivukovića: On je veliki potencijal!

8
F.V.
Šešelj hvali Stanivukovića: On je veliki potencijal!
Foto: Novosti / Šešelj i Stanivuković

Negiranjem genocida u Srebrenici, glorificiranjem četničkog pokreta, nepriznavanjem presuda Haškog tribunala, "lijepi dečko bh. politike", Draško Stanivuković, uspio je da zasluži javnu pohvalu lidera radikala u Srbiji, političkog oca predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i osuđenog ratnog zločinca - Vojislava Šešelja.

Šešelj je u jutarnjem programu Hepi TV izjavio "da je Draško Stanivuković veliki potencijal", te da lider SNSD Milorad Dodik "pravi grešku jer se sukobljava sa njim".

"Umjesto Dodik da traži zajednički jezik sa njim, da mu se izvini, on prijeti da će Banjalučane da kazni što su glasali za njega" kazao je Šešelj, prenosi BN.

Nadalje, on je rekao da je Stanivuković "interesantan političar".

"Treba još da uči, ali ima veliki potencijal. On je inteligentan, hladnokrvan i izlazi iz svakog sukoba sa političkim protivnicima kao pobjednik, jer ih tako hladan raspamećuje.

Dodik pravi grešku jer se sukobljava sa njim i kandidovao je čovjeka koji se izjašnjava kao Crnogorac za gradonačelnika Banjaluke. Neće Srbi više da glasaju za takve", zaključio je Šešelj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije