Saslušan bivši Milenin dečko: Glumac ispričao šta mu je govorila o Miki Aleksiću

3
Radiosarajevo.ba
Saslušan bivši Milenin dečko: Glumac ispričao šta mu je govorila o Miki Aleksiću
Facebook / Milena Radulović i Radovan Vujović

U postupku koji se vodi protiv vlasnika beogradske škole glume Miroslava Mike Aleksića, kojeg je šest djevojaka optužilo za silovanja i nedozvoljene spolne radnje, danas je u tužilaštvu saslušano dvoje svjedoka.

Izjavu je davao glumac Radovan Vujović, inače bivši dečko Milene Radulović, mlade glumice koja je prva prijavila Aleksića. 

On je, kako srbijanski mediji saznaju, iznio neka posredna saznanja koja ima. Uglavnom ono što je čuo od Milene. Iskaz je dala i njena drugarica, koja je također pohađala studio glume "Stvar srca".

Ona se prisjećala šta se dešavalo na časovima, kako se tada ponašao Aleksić, a šta je kasnije o konkretnom slučaju čula od Radulović.

Inače, kada je prije 15 dana objelodanjen ovaj slučaj i nakon što je Aleksić uhapšen, Radovan Vujović je među prvima podržao djevojku sa kojom je bio u vezi više od četiri godine. Kazao je da je ona hrabra, istrajna i neustrašiva žena i da kad je čuo priču nijednog trenutka nije imao dilemu da je podrži.

"Sve je to i za mene bilo šokantno, potresno i bolno. To što su uradile Milena i djevojke ispred kojih je stala je apsolutno herojski čin, za koji je potrebna hrabrost koju rijetko ko ima", izjavio je nedavno Vujović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije