Upozorenje Srbiji zbog nabavke oružja iz Kine: 'Trebate biti svjesni rizika i cijena'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

R BiH

Ovu kinesku skalameriju pod hitno treba izuteti i reciklirat Dokle je to doslo ….Stvarno Vicicava-Vulinova-Seseljeva-Dodikova srbija ode u sto pm …

Milojko

Zalijepiti ludog vulina na ovu raketu i aktivirati je kad dodje trenutak. Tako srbski heroji brane cast i otadzbinu.

Smrdija je na vrhu Bidenove liste zemalja koje ce biti poravnate!

.

…….bit ce to najvece zgarište u Europi!

.

Bos-Sa

Opet Srbija pravi problem na Balkanu.Za pocetak 1.svjetskog rata ,u drugom su najvise protjerali i pobili Jevreja,cetnici i Njemacki fasisti,a onda su 90. Udarili na teritorije u R.BiH iKosovo i ubijaluBosnjake i Albance,ustvari sve sto nije pravoslavlje.U tome su im najvise pomogli njihovi popovi.Zar je to vjera?

/ Najnovije