Roditelji iz Hrvatske preko novina se odrekli sina: "On i snaha za nas više ne postoje"

4
Radiosarajevo.ba
Roditelji iz Hrvatske preko novina se odrekli sina: "On i snaha za nas više ne postoje"
Foto: Podravski.hr / Obitelj Šimpović

Krunoslava i Franjo Šimpović iz Hlebina u Hrvatskoj odlučili su se javno, 'preko novina', odreći svog 45-godišnjeg sina.

Već četiri godine, ističu oni, sin nije bio u Hlebinama, a kako su i unuci počeli izbjegavati kontakte s njima, odlučili su staru narodnu poštapalicu 'odreći ću te se preko novina' pretvoriti u djelo, piše Podravski list.

"Javno se odričemo našeg sina i on, zajedno sa snahom, za nas više jednostavno ne postoji. Učinit ćemo sve što je moguće da se i pravno 'izbriše' kao naš sin", ističu Krunoslava i Franjo Šimpović.

Od malih nogu, kažu oni, svom sinu omogućili su sve što je poželio, a u ranoj mladosti počelo je njegovo nesnošljivo ponašanje prema njima.

"Još dok je bio student znao nas je vrijeđati, i to pogotovo mene. Bili smo mu dobri samo dok je trebao novac. Situacija se dodatno pogoršala nakon što se oženio. U prve tri godine braka naša snaha bila je dobra, a nakon toga sve se okrenulo za 360 stupnjeva i postajao je sve gori i gori", priča Krunoslava Šimpović.

Svaki poziv u posljednje četiri godine, dodaje ona, završavao je teškim sinovim uvredama, a kad bi god došli k njemu, zajedno sa snahom činio je sve što je mogao kako ne bi vidjela unuke.

"Unuci nas obožavaju jer smo ih svugdje vodili i uživali su u druženjima s nama. Sin i snaha čak su izmislili da mi živimo u Americi pa su nas i na taj način pokušali odvojiti od unuka. Nikad nas u posljednje četiri godine nije nazvao, a dosta često nije se javljao na naše pozive. Meni je svašta govorio i toliko me vrijeđao da sam znala plakati po cijeli dan", žali se Krunoslava Šimpović.

Sad kad više nemaju novca, dodaje Krunoslava, i kad bi se sin trebao ponekad pobrinuti za njih, on ih izbjegava.

"Potpuno smo slomljeni i nije nam preostalo ništa drugo nego se preko novina odreći sina i snahe", zaključila je Krunoslava Šimpović.

Novinari Podravskog lista kontaktirali su i sina koji nije želio previše komentirati istup svojih roditelja.

"Meni je to pomalo smiješno, a svaki drugi komentar vezan uz navode mojih roditelja je suvišan", kratko je dodao sin, piše Podravski list.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije