Razočarani Vučić iz New Yorka: Neke države su nam zabile nož u leđa. Bit će loših vijesti...

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

Porfirije

Aleksa lijepo sam ti govorio da smo od Boga prokleti i da đaba ideš u New York.Trebamo platit za sve zlo koje smo drugima uradili

***

***

Sami sebi

Najvise zabijate,kako mozete pricati da pripadate ljudskom rodu a samo stitite zlocince.... jadni ste

Sarajevo bih

Eh,jesi li zadovoljio svoju vaginoustu duplju,naglabo se bas,bas,hajd sad mrs u smrdiju i nastavi ga putku glabati,skupa sa Veprom iz Laktasa.

Josip

Degenerik bolesni je pokusao od rezolucije napraviti takmičenje u anticivilizacijskom činu negiranja genocida, lobirajući tj. brukajući se po svijetu u pokušaju takmičarskog diskreditiranja i omalovažavanja počinjenog zla. Svojim agresivnim djelovanjem, uredno svijetu potvđuje i dalje umješanost Srbije i nakon skoro 30god od završetka agresije. Strašno je jedan predsjednik evopske države napadno pokušava, zgražavajući sve oko sebe. Molim novinare da uvedu Cancel kulturu protiv ovog polučovjeka!!!

Bosanac

Coro Zlocinacki je svjedok Genocida i on je ucestvovo i planiro Genocid

IVA

KRIMINALAC I NEOSUDJENI ZLOCINAC VUCIC KOJI JE LIJEPIO MLADICA PREKO DJINDJICA, KOJI JE GOVORIO DA TREBA UBITI STO ZA 1 SRBINA, KOJI U HRVATSKOJ POZIVAO NA KLANJA,KOJI JE PUCAO PO SARAJEVU KAO BORI SE U NEW YORKU UZ POMOC ZLOCINCA PATRIJARHA I ZLOCINACKE SPC

Opa, opa, opala

Neka se na generalnoj sednici UN-a javno otruje kao osuđeni ratni zločinac Slobodan Praljak uz poliče Živela Srbija, Živela Kina, Živela Rusija.

A što se genocidnosti tiče!

Više ti, Vučko moj, ocrni Srbe nego što ih ijedan Sud optuži. Ko kupi od lopova - učesnik je u lopovluku. Ako je rs nastala na činu genocida - genocidna je tvorevina !!! Vidim postajete svjesni - boli istina ali ne lijči se to kod hodža i popova, Vučko moj - tebi trba pravi hećim još od kad si izgovorijo 100 Bošnjaka za 1 Srbina! I, valja još i dušu pustiti .....

Pravnik medjunarodnog prava

Srbija je supotpisnik Daytonskog sporazuma u kojem jasno stoji da ce se formirati sud u Hagu i da Srbija mora suradjivati i postovati presude suda u Hagu. Nakon skoro 30god od potpisa, vrh Srbijanskog rukovodstva direktno krsi sporazum negirajuci presude suda u Hagu, negirajuci genocid i anticivilizacijskim cinom pokusava lobirati u medjunarodnim vodama diskreditovanje rezolucije o genocidu, zatiruci cinjenice da je sud u Hagu konstatovao da Srbija nije ucinila sve potrebno da sprijeci genocid. I nakon takve kostatacije, Srbija salje jasnu sliku u svijet da opet tako nesto ne bi sprijecila jer negira genocid. Bolesno, jako bolesno!!! Kao supotpisnik Daytonskog sporazuma kojeg u srzi krsi, red bi bilo uvesti sankcije!

Derim

Aleksa lijepo sam ti govorio da smo od Boga prokleti i da đaba ideš u New York.Trebamo platit za sve zlo koje smo drugima uradili ka Porfirije E bravo Pedofilije , ta ti je ka u Njegosa.

ACA

Da li je patrijarh pravoslavac ili KRIMINALAC?

Ask

Ovaj se srozo dibidus, njegov ga narod ismijava .

🔥🔥🔥🔥

***

Po redu

Prva faza lijecenja je priznavanje i svjesnost o bolesti.

Mudrost

Prva faza lijecenja je priznavanje i svjesnost o bolesti. ka Po redu Ne mogu te lijeciti ako se ne odreknes svega onog od ceg si obolio. Hipokrat

Mario

Lijepe riječi su ukras!

king

Bit ce te vi u rangu Huta…

Borac sa Žuči

****

/ Najnovije