Radončić: Sada je jasno šta bi bilo sa Crnom Gorom da je državni udar uspio

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zločini državljana srbije (tariguzisti) protiv budućih generacija (narednih minimalno 1000 godina) su po svojoj prirodi interkontinentalni jonizacijski genocidi (radiocidi) kako u prošlosti i sadašnjosti tako i u budućnosti (protiv još nerođene djece)

Evidentirano je minimalno devet interkontinentalnih radijacijsko-atomskih problema koje je uglavnom podstrekivala srbija sa svojim drzavljanima: (1)-černobilska nesreća 1986 kada su zbog ozračivanja najviše stradale Ukrajina, BelaRosa i evropska Rusija, (2)-poigravanje sa ukradenom atomskom bombom u američkom NewYork-u 1995, (3)-napad na reaktor Krško u Sloveniji 1991, (4)-pokušaj sabotaže reaktora Kozloduj u Bugarskoj 2015, (5)-švercovanje migranata ka reaktoru Paks u Mađarskoj 2017, (6)-preusmjeravanje migranata prema reaktoru Kozloduj u Bugarskoj 2018, (7)-ometanje sa otimanjem energije iz panevropskog elektroenergetskog sutava uključujući i nuklearne centrale 2018 (neka vrsta napada na životne i poslovne interese svih stanovnika evropskog kontinenta, zapadnog Sibira, male Azije, južnog Mediterana, priobalja sjevernog Atlantika i nordijskog Arktika),(8)-opet 2021-e zloupotreba međunarodnih dalekovoda i podzemnih te podvodnih kablova (kao i tijekom 2018-e),(9)-psihološko propagandni TV program iz beograda protiv Britanije 1982-e u smislu da joj se poremeti iskopavanje uranijumske rude folklandskih otoka u jugozapadnom Atlantiku.

Hej Seki, Seki, tako mi alaha

dovesce ta kurava do prosjackog stapa!

/ Najnovije