Racija u klubu, zatekli 600 gostiju: "Isključi muziku, miči se odmah..."

1
Radiosarajevo.ba
Racija u klubu, zatekli 600 gostiju: "Isključi muziku, miči se odmah..."
Foto: Prtscr/Instagram / Korona party u beogradskom klubu

Brojni muzičari su zbog pandemije koronavirusa preko noći ostali bez posla. Mjesecima su čekali da se situacija smiri, a svoje pratitelje su zabavljali preko društvenih mreža.

Ipak, virtueni koncert ne donosi dobar keš pa su jedva dočekali popuštanje mjera kako bi ponovno punili svoje bankovne račune.

No bez obzira na to što u Srbiji kafići i restorani rade normalno, postoje epidemiološke mjere kojih se organizatori trebaju držati.

Ipak, u jednom klubu u Beogradu policija je u nedjelju intervenisala s obzirom na to da je u prostoru bilo oko 600 gostiju, javljaju srbijanski mediji.

Publiku je zabavljao muzičar Slobodan Radanović (30), a u trenutku kada je u lokal upala policija, bivša reality zvijezda odmah je prestala pjevati. Većina okupljenih nije ni shvatila što se događa pa su nastavili pjevati i bez muzike.

"Gasi muziku, gasi muziku. Makni se odmah", vikala je policija na videosnimci koja je objavljena na društvenim mrežama.

Policija je uhapsila dvije osobe za koje se sumnja da su organizirali događaj, ali i još tri osobe koje su napale policajce tokom intervencije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije