Sarajevo: Policija u ugostiteljskom objektu sinoć zatekla 238 osoba!

5
Radiosarajevo.ba
Sarajevo: Policija u ugostiteljskom objektu sinoć zatekla 238 osoba!
Foto: MUP KS / Situacija u Bistroj Vodi

Sinoć je policija Kantona Sarajevo, u okviru aktivnosti pojačane kontrole rada ugostiteljskih objekata u vezi aktuelnih epidemioloških mjera, pružila asistenciju nadležnim inspekcijskim organima, te je u objektu Bistra voda na području općine Vogošća prilikom kontrole zatečeno 238 osoba.

Tom prilikom su inspektori nadležnih inspekcijskih organa vlasniku objekta izrekli novčane kazne u ukupnom iznosu od 5800,00 KM.

Kako je izjavio Mirza Hadžiabdić iz Službe za odnose s javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, te su zatvorili pomenuti ugostiteljski objekat zbog utvrđenih nepravilnosti.

Svi prisutni gosti su do 23.00 sata udaljeni iz objekta, nakon čega je isti zapečačen od strane nadležne inspekcije.

"Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo će i tokom narednog perioda u saradnji sa nadležnim inspekcijskim organima nastaviti aktivnosti na kontroli poštivanja mjera nadležnih organa na području Kantona Sarajevo", navode iz Uprave policije MUP-a KS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije