Policija zatekla 11 osoba kako peku janje u vrijeme policijskog sata

Radiosarajevo.ba
Policija zatekla 11 osoba kako peku janje u vrijeme policijskog sata
Fena / Ilustracija

Policija u Srpcu kaznila je jedanaest osoba zbog nepoštovanja Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji RS-a kojom je zabranjeno kretanje lica sa navršenih 65 godina života i više, kao i zabrane kretanja svim licima na javnim površinama u vremenu od 20,00 do 05,00 časova

Kako se navodi u saopštenju PU Gradiška, policija je juče oko 20.30 sati u mjestu Ćukale pomenute osobe zatekla kako peku jagnje na ražnju.

"Licima koja nisu poštovala Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o zabrani kretanja, izdati su prekršajni nalozi po članu 22. Zakona o javnom redu i miru", navodi se u saopštenju PU Gradiška.

Iz ove Uprave apeluju na građane da poštuju Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim koronavirusom u RS-u, a kojim se propisuje vanredna mjera u cilju prevencije širenja koronavirusa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije