Pretučeni muškarac poručio: Želim da moja djeca odrastaju u boljoj Srbiji

Radiosarajevo.ba
Pretučeni muškarac poručio: Želim da moja djeca odrastaju u boljoj Srbiji
Foto: Screenshot / Krvavi Beograđanin

Ispred Skupštine Srbije u Beogradu sinoć je došlo više hiljada nezadovoljnih građana zbog mogućnosti ponovnog uvođenja policijskog sata koji je najavio predsjednik Aleksandar Vučić

Zbog ove najave došlo je i do fizičkog obračuna između demonstranata i policije, a upotrijebljene su i palice te suzavac. U sukobima je povrijeđeno nekoliko desetina ljudi te su zapaljena dva policijska vozila.

Od svih demonstranata posebnu je pažnju privukao pretučeni muškarac s krvavim licem koji je skoro plačnim glasom kazao ono što ga boli u vezi s trenutnom situacijom u susjednoj nam zemlji.

"Ja mislim da država  treba instinito da informiše svoje građane. Ako ona neće, mi moramo da je primoramo da to čini. I to je to, to je moja uloga u ovom društvu", rekao je pretučeni muškarac. 

Ovaj vidno potreseni Beograđanin je kazao da ima dvoje djece te je izrazio nadu da će živjeti u boljoj državi u odnosu na onu u kojoj je on odrastao.

"To je moja želja i moj cilj. Za to se borim", podvukao je on.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije