Preminuo Muamer Zukorlić

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Neka ga Allah dž.š. primi u svoje okrilje i nagradi lijepim džennetom !!!! Lično mislim da je ubijen modernim špijunskim tehnologijama od strane onih koji se boje reakcije Sandžaka na ovo što će Srbija, Rusija uz pomoć EU, posebno Njemačke da urade u Bosni!

Pehlivan

Ovaj četvrti val, baš se zadao! Čini se ponovo odnijeti veliki broj, poznatih i anonimusa.

Gost

Isti su ubili Dzemala Bijedica, a sada i Zukorlica...Obavjestajne sluzbe Srbije ...

Role

Kapacitet u svakom pogledu, nevjerovatna intaligencija argumentacije stavova koja nije ostavljala ravnodušnim ni suparničku stranu. Ko je jednom pogledao njegovu debatu sa okorijelim nacionalistima iz Srbije zna o čemu govorim. Šteta, mogao je još toliko toga dati. Allah mu rahmetile.

Dobar skolski drug

Pfizer

Guest

u komentarima većina adanonci

Xyz

Tripoli je u Libiji, a ne u Libanonu

Ahhh

Ala rahmetile. Covjel je zaista bio kapacitet. Zao mi je nasih u Srbiji. Mislim da vise nema nikog da ih vodi.

Bejha

Tripoli je u Libiji, a ne u Libanonu ka Xyz Ima grad Tripoli i u Libanu. Malo proguglaj.

ilegalac

Djubre ljudsko. Muslimanima i Bosnjacima, narocito Sandzaklijama ce biti bolje bez tebe. Gori u dzehenemu

@Ahhh

Pojam 'naših' u smislu učinkovitijeg djelovanja ili glasovanja je znatno drugačiji: preciznije kazano, takav insan već se odavno nalazi u Sarajevu pod identitetom Mario Nenadić.

Dudek Krivousti Njofra

Sumnjivo...CETALJE preblizu pustio sebi...Spaho...Džemo...HAMDIJA...ZUKORLIĆ

Guest

Guest @W Ludji su ovi sa sajta sto vama budalama daju prostor za izivljavanje ponavljajuci gluposi.

Pravda

Sad je kod Gospodara na istini.

071

Ovo onaj što se osjetio pozvan (odnosno pozvalo ga) da uoči popisa hoda po mojoj državi i naziva Bosance "bijelim Ciganima"? Koja ljudska i intelektualna veličina :).

/ Najnovije