Predsjednik Crne Gore odbio Dodikov poziv za neustavnu "feštu" 9. januara

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vepar

Očekivano!

***

***

Miki

Jel dolazi AV ?

Bekrija

Festa je ustavna. Slavimo je preko 30g. A *****e mogu samo da prose pred Zapadnim ambasadama da im oni uhapse Mileta.

Gospodin

Čovjek je dobio poziv i nije ga prihvatio, kulturno je iodbio da dođe, a najavio je dolazak u Sarajevo. Auuuuuuu šta im uradi!

Nemere

Milojko ni kupiti ni namamiti cestite Cnogorce.

Potpisujem i za BiH

Apsolutno sam posvećen Bosni i Hercegovini kao zemlji koja je utemeljena na antifašizmu. Posvećen sam Bosni i Hercegovini kao sekularnoj državi, gdje je jasna razdvojenost države i religije , kao građanskoj državi, gdje je građanin taj koji je nosilac suvereniteta, bez obzira je li taj građanin po nacionalnom opredjeljenju Crnogorac, Srbin, Bošnjak, Musliman, Hrvat, Albanac ili Rom", naveo je on.

Valter

Ispravan potez postenog covjeka koji zna sta je ispravno i posteno

***

***

***

***

Haha

Lijepe riječi su ukras!

Luka Buljan

Nek nisi podrepaš Mili Dodiku slavljeniku nepostoječe države Krepsj Milence

Luka Buljan K. vam napisa i ko vam to izglada jebe

Festa je ustavna. Slavimo je preko 30g. A *****e mogu samo da prose pred Zapadnim ambasadama da im oni uhapse Mileta. ka Bekrija

Dana

***

***

***

/ Najnovije