Poznata mlada glumica Milena Radulović: "Silovao me je učitelj glume..."

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

CC

Zasto nisi prijavila silovanje prije 9 godina ? Zasto bas sada ? Koliko ja znam nista se u zivotu ne desava slucajno !

Ccc majmuna...

Vidi neandertalaca : CC, Koel

Re Ccc majmuna....

Sta je tebi klocu nejasno !

CC

Trebale ste u sklopu skolovanja za glumice proci i scenu silovanja i sad se bunite . Platile ste da naucite u cemu je problem !

Zong

Dok je ovakvih komentara, masovnih silovanja na Balkanu nikada nece nedostajati!

Fer suđenje

Ovako javno čovjeka osuđivati, na osnovu samo nekih optužbi, je zaista, kriminalno. Bez suđenja se to radilo samo na Divljem zapadu. Za sitni kriminal, pišete inicijale, a ovog čovjeka , svi mediji, imenom i prezimenom, linčuju i osuđuju bez suđenja. Mislim, da to nije fer, i nije mi jasno, zašto?!

cfc

Srbijo, kad ćete početi pričati o genocidu u BiH koji je uključio silovanja hiljada žena od strane takvih miroslava i aleksića?

@cfc

Na bosanskom se ne kaze Srbija nego smrdija!!

Gost

Silovana u 17.oj a pixela se karti u 12.oj! Nidje veze!

Gost

Tipičan predstavnik najzaostalijeg,posljednjeg, divljeg plemena Europe! Srb!

Gost

Ova ga je rospija primila u osnovnoj školi! Ali o tome mudro suti! SAD joj treba medijska pažnja nebil sta napravila od karijere!

/ Najnovije