Poštena Srbija na nogama: "Kaznite policajce koji su pjesmom veličali ratne zločine"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ghhkhllk

Ne veličaju oni ratni zločin već vojne akcije oslobađanja navedenih gradova. A to što je uz to bilo i ratnih zločina je za svaku osudu ;)

Čovjek

I onda se ljutite kad vas nazovemo pravim imenom,genocidaši,barbari odpadnci ljudske rase.ako vam se pruzi prilika vicete napravit 100 genocida,zato sto stujete sotonu i u krvi vam je zlo.vi ne pripadate ljudskoj rasi.

hguidčoioč

https://www.youtube.com/watch?v=Dw1JuW-YP0U

ifpćidsčoksdlo

Nemojte tako! Srbi samo ne ostaju dužni za evo gore jasno opevani događaj . Ako mislite kod nekoga na teku e na pogrešnoj ste adresi ;)

@Brato

Vi dijasporske patriote ste postali naporni. Vi ste dezerteri koji su pobjegli iz ratom zahvaćene BiH i vi nemate pravo glasa

Habuhabuhabu

Ne veličaju oni ratni zločin već vojne akcije oslobađanja navedenih gradova. A to što je uz to bilo i ratnih zločina je za svaku osudu ;) ka ghhkhllk Jeste, došli pjani, drogirani i siledžije da oslobađaju i bore se za slobodu.pravi osloboditelji.

Zoran

Ovo je autenticni folklor zlocinaca iz srbije. Ovako misli vecina ljudi i simpatizera sns-a. Zelim od srca da im se zlo vrati njihovoj djeci i njihovim familijama.

Ho

NIJE BOSANAC , KLAO , BOMBARDOVAO , UNISTAVAO PO srbiji , AL SU IZ srbije CINILI STO SU CINILI PO BOSNI I HERCEGOVINI , I NE SAMO .

/ Najnovije