Posjetili smo Makarsku: Da li su ove cijene hrane za naše bosanske novčanike?

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Han

Cijena hamburgera i u Sarajevu ide do 20 KM. Kao da u njega stavljaju tartufe ili zlatne listice. Lignje i riblja plata se po istoj cijeni jede i u Sarajevskim restoranima. Cevapi su upola jeftiniji ali ako odes na more i narucujes cevape onda nek te oderu i 40 KM sto se mene tice.

uhhh

Sta je ovo sve debelo...ko tuljani i tuljanice na plazi

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Tuner

Ode nepismeni na more i izmisli tekst koji ne zanima nikoga

Dff

VISINA CIJENA JE ISTA, ALI VALUTE NIJE. DAKLE, SVE JE DUPLO SKUPLJE U ODNOSU na BIH.

Han

VISINA CIJENA JE ISTA, ALI VALUTE NIJE. DAKLE, SVE JE DUPLO SKUPLJE U ODNOSU na BIH. ka Dff "Ljubitelji brze hrane hamburger mogu pojesti od 5.50 eura (11 KM) do čak 10 eura (20 KM)" ...Jel isto?

Dff

"Ljubitelji brze hrane hamburger mogu pojesti od 5.50 eura (11 KM) do čak 10 eura (20 KM)" ...Jel isto? ka Han U BIH JE HAMBURGER DO 6 KM, a u Hrvatskoj 11 KM., odnpsno 6 EU. Dali je isto.. Duplp skuplji.. .

Han

U BIH JE HAMBURGER DO 6 KM, a u Hrvatskoj 11 KM., odnpsno 6 EU. Dali je isto.. Duplp skuplji.. . ka Dff Jeste kad ga kupis u Bingu sirovog pa sam ispeces. pileći burger, karamelizirani luk, zelena salata, BB Wasabi Aioli sos ... 15,9 KM juneći burger, karamelizirani luk, svježi kupus, svježa zelena salata, BB BBQ sos ...18,90 KM juneći burger, karamelizirani luk, svježi kupus, svježa zelena salata, BB BBQ sos 200 gr... 21,90 KM American dream 200g (teleći burger, karamelizirani luk, pečena paprika, zelena salata, BB Thousand Island's sos ... 28,90 KM

Ico

Prestanite glupe priloge. U bivšoj Yu Plate u Hrvatskoj su bile preko 50% veće. Na moru je ‘70 tih i ‘80 tih godina bilo duplo skuplje nego u BIH Na more ide onaj koji može da plati i želi da potroši Ostali kod kuće kraj Rijeka ili ništa

Ico

*** Svi pametni. Kreteni kao ti ne idu nigdje

Ne pijem dok Paja vozi

***<<Nemaš ti bolan para ni za Tuzlanska jezera a kamo za Makarsku

Sve ovo treba na ORA

najbolje je ponijeti zdenka sira i paradajza od kuće, i malo soli, i mirna bosna

/ Najnovije