Poruka Grabar-Kitarović BiH: Neka ne zaborave ko im je pružio ruku u najtežim danima

Anadolija
Poruka Grabar-Kitarović BiH: Neka ne zaborave ko im je pružio ruku u najtežim danima
Ured Predsjednice RH / Kolinda Grabar-Kitarović

Na svečanosti održanoj u zgradi Ministarstva obrane Republike Hrvatske povodom obljetnice 'Oluje' hrvatska predsjednica i vrhovna zapovjednica oružanih snaga Kolinda Grabar-Kitarović odlikovala je pripadnike Hrvatske vojske te u svom obraćanju poručila kako je "Oluja" spasila Bosnu i Hercegovinu.

"Oluja je bila prekretnica koja je označila dolazak mira ratom izmučene Republike Hrvatske. Olujom su razbijeni zločinački planovi o takozvanoj Velikoj Srbiji koji su kolali godinama prije Domovinskog rata. Hrvatska je željela put mira prema svojoj slobodi. Tuđi osvajački planovi prisili su nas tu slobodu stvarati oružjem u rukama", poručila je hrvatska predsjednica", rekla je hrvatska predsjednica.

Zatim je poručila sljedeće:

"Upravo je Oluja spasila Bosnu i Hercegovinu i voljela bih da naši susjedi nikada ne zaborave tko im je pružio ruku u najtežim danima", izjavila je Grabar-Kitarović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije