Popularna plaža u Hrvatskoj pusta, svi se pitaju šta se događa: "Nema žive duše!"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

R2D2

100 eura noc i vise bi mogao biti odgovor+ hrana,prevoz,sladoled,suvenir= Malo bogatstvo

Cudna li cuda

Kriza, poskupljenja, kisno proljece, a ni nivo usluge koji u Hrvatskoj zaostaje za zemljama konkurentima se ne moze izuzet kao faktor.

Skupo

Nije pitanje samo sto je smjestaj poskupio, nego je sve ostalo nerealno piskupilo. Ne mozes sjesti vani i rucati, domacima je vec i prije to skupo bilo. Kao oni ce dizati cijene jer je sve poskupilo pa neko treba preko svojih ledja da im standard drzi. Jednostavno poruka je da su se u hrvatskom turizmu precijenili. Nista ne nude za velike pare. Smrznuta hrana u restoranima.

***

***

Ćiro

Vodice sezonom krecu od jula,trebalo je slikati plavu plažu

Ne pijem dok Paja vozi

Svake godine isto, Hrvatska skupa pa nema gostiju prljava. Pa zato idite u Albaniju, Tursku bla bla bla. Postali ste dosadni

Ljiljani nisu sa Karpata

Meščini da ste pisali prije četri dana da gužve na granicam Bosanski brod i da Bosanci i Hercegovci idu na more. I sad odjednom plaže prazne

Hercegovac u Bosni

Meni je preskupo ,ali vidim da dosta svijeta ide, sretno!

Vama samo dzaba odgovara

Meni je preskupo ,ali vidim da dosta svijeta ide, sretno! ka Hercegovac u Bosni

Opaaa

Tako vam i treba

Razlog

je,najezda morskih pasa!!

Mario

***

Picopevac

Digla banda cene šte bi im došel na more su mislili da buju ehude zgrtali neće proći.

Kenjac

Pričaj hrvatski usrani autoru

Sanja

Nek nabiju još cjene pa če imat još manje turista

user1687822388

Imam rijeku čistu, nepredvidivu, divlju..imam planinarski dom, imam galeba, imam divlju patku i pačiće što hodaju oko nogu, idu medju ljude. Petnaest godina nisam bio na moru. Ne vapim. Ovdje ima toliko toga, ne može sve da de pobroji. Ljeto je ludilo kad čovjek sebi iskreira. Od rodjenja sam kraj vode. Grad pun obala na kojima ljudi mogu kvalitetno da se druže. Gdje ću. Tu sam. Kulaža..sve imam.

/ Najnovije